ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ “ΜΕΖΕΑ” ΣΟΥ ΕΞΩ

Πραγματικά δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με το «σούργελο» που τοποθετήθηκε ως αντιπρόεδρος στην Βουλή ούτε με την ενδυματολογική επιλογή του εν λόγω κυρίου ο οποίος από τον θώκο του αντιπροέδρου της βουλής θα προεδρεύσει σε σοβαρότατες αποφάσεις που θα πάρουν οι βουλευτές, για την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού. Αντιλαμβάνεται κάποιος από την εμφάνιση και μόνον αυτού του εκλεκτού τέκνου της Ελλάδος, πόσο σοβαρές αποφάσεις μπορεί να πάρει.

Προφανώς η κομψότητας στα «σούργελα» που είναι μαζεμένα στην Βουλή, έχει διαφορετική έννοια για κάποιους εκπροσώπους των Ελλήνων.

Αλήθεια αυτουνού του εκπροσώπου του Ελληνικού λαού, ποιος του είπε ότι οι Έλληνες που εκπροσωπεί θέλουν αυτό το «σούργελο» να πηγαίνει στον ναό της  Δημοκρατίας, εκπροσωπώντας τους Έλληνες πολίτες σαν «λέτσος»;

Μάλλον αυτοί οι «λέτσοι» πολίτες που ψήφησαν αυτόν τον «λέτσο» κύριο για εκπρόσωπό τους, μπέρδεψαν την βουλή, νομίζοντας προφανώς ότι ο εν λόγο «κύριος» θα τους εκπροσωπούσε στο καφενείο.

Ελπίζουμε την άλλη φορά ο κύριος αντιπρόεδρος της Βουλής να μην έρθει να προεδρεύσει με τα «μέζεα» του στο μεϊντάνι.

Το στιλιστικό παραμύθι  ως προς την εμφάνιση των βουλευτών ξεκίνησε με την αφαίρεση της γραβάτας σαν ένδειξη προοδευτικότητας, προφανώς ο εν λόγο κύριος δεν κατάλαβε καλά και νόμισε ότι πρέπει να βγάλει τα «μέζεα» του στην φόρα.

Δυστυχώς από τις γραβάτες ξεκίνησε το ξήλωμα της Ελλάδος και προς το παρών έφτασε στις παντόφλες και την εμφάνιση καφενείου. Τα «πούπουλα και τα φτεράαα» έπονται.

Άντε να χαθείτε “σούργελα”.