Ειλικρινά δεν ξέρω αν φταίνε οι βροχές και ο χαλασμός που τα κουνούπια όχι μόνο στην παραλιακή Ξάνθη αλλά και μέσα στην Ξάνθη διψάνε για αίμα και κυριολεκτούμε.

Εκείνο που σίγουρα ξέρουμε όλοι μας είναι ότι οι πολιτικοί ντόπιοι και εξ Αθηνών διψάνε για εξουσία, αδιαφορώντας όμως για αυτούς που εξουσιάζουν ξεκινώντας από τα κουνούπια.

Αλήθεια κύριε Μέτιο ποιος σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να αφήνεται την παραλιακή ζώνη της Ξάνθης στο έλεος των κουνουπιών; Μήπως σας είπαν ότι περισσεύει το αίμα των Ξανθιωτών και θέλετε να το ρουφήξετε; Έλεος ποια.

Δυστυχώς, ανεξάρτητα απ’ ότι λένε στα άδυτα της Περιφέρειας για την καταπολέμηση των κουνουπιών οι Ξανθιώτες και οι επισκέπτες τους ζούνε στην κυριολεξία στο πετσί τους την αναλγησία και την αδιαφορία της εξουσίας.

Φτάνει ποια, ασχοληθείτε και με την καθημερινότητα του πολίτη.

Καλή η εξουσία και τα φρου φρου και τα αρώματα, αλλά δουλειά σας είναι να ασχολείσθε και με τα σκ@τ@ και τα κουνούπια. Για αυτό απολαμβάνετε τα καλά τις εξουσίας γιατί στον αντίποδα πρέπει να προστατεύσετε τους πολίτες που σας δίνουν αυτήν την εξουσία και από τα κουνούπια. Τι να κάνετε;

Τόσους και τόσους ακριβοπληρωμένους συμβούλους έχετε που και αυτούς τους πληρώνουν οι μ@κ@κ@ς της παρέας δηλαδή οι φορολογούμενοι. Βάλτε τους να δουλέψουν και να λύσουν το πρόβλημα. Αν δεν ξέρουν την λύση του προβλήματος βάλτε τους να την μάθουν.