Οι Έλληνες πολίτες, ψήφισαν αριστερά, στην ενδόμυχη σκέψη, ότι αφού η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους τα «έδιναν» όλα ελέω αριστεράς, γιατί να μην «πάρουν» περισσότερα από την ίδια την αριστερά και την ψήφισαν.

 

 

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Τι κόστισε στην Χώρα η αριστεροσύνη

Χρέος 200 δις.

Απούλητη δημόσια περιουσία του Ελληνικού Λαού στα δίχτυα του ελεγχόμενου από τους δανειστές ΤΑΙΠΕΔ, πολύ μεγάλης αξίας.

Τον ορυκτό πλούτο, φυσικό αέριο και πετρέλαιο  σε Αιγαίο και Ιόνιο πολύ μεγάλης αξίας.

 Χρυσό και ουράνιο στα όρη της Βορείου Ελλάδος μεγάλης αξίας.

Την Θράκη, την Μακεδονία, την Βόρριο Ήπειρο ανυπολογίστου αξίας.

Μπορεί η αριστερά  να κυβέρνησε για πρώτη φορά,  μόλις τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά ήταν χρόνια δύσκολα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.  Ήταν χρόνια,  που σίγουρα θα βάλλουν τους ψηφοφόρους στην διαδικασία να σκεφτούν με ποια κριτήρια θα λειτουργήσουν μπροστά στην κάλπη.

Διότι οι Έλληνες, εκτός από ότι φτώχυναν, προδόθηκαν και ταπεινώθηκαν διεθνώς,  η πρώτη φορά αριστερά έκανε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων να συρθεί στο χώμα και να ποδοπατηθεί από βέβηλους, άθεους και απάτριδες «πολιτικούς».

Μα θα ρωτήσει κάποιος, η αριστερά τα έκανε όλα αυτά μέσα σε τρία χρόνια;

Όχι, οι αριστερά δεν τα έκανε όλα αυτά μέσα σε μόνο τρία χρόνια, αλλά  είναι ο “ηθικός αυτουργός” για το διαχρονικό έγκλημα που έγινε στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά.

Διότι μπορεί η αριστερά να κυβέρνησε την Ελλάδα μόλις τρία χρόνια, όμως ήταν ο πολιτικός εφιάλτης των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από την μεταπολίτευση και μετά. Ήταν η τροχοπέδη της παραγωγικής πολιτικής για τους πολίτες και την Ελλάδα.

Πρώτη η ΝΔ με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή νομιμοποίησε την αριστερά και ο Ανδρέας Παπανδρέου της έδωσε την «απαραίτητη» δημοκρατία και την διόρισε στο δημόσιο.

Οι επόμενες κυβερνήσεις της ΝΔ τους διόριζαν στο δημόσιο  για να πάρουν ψήφους από την «άλλη πλευρά» και οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ σαν «αδελφό σωματείο» που ήταν, προσπάθησε να τους εμβολίσει και να τους διαλύσει “αγκαλιάζοντας” τους σε μία σχέση αγάπης και μίσους.

Η μεν ΝΔ, εκτός του ότι με αυτήν την συμπεριφορά, δεν κατάφερε ποτέ να προσεταιριστεί αριστερούς ψηφοφόρους, στις τελευταίες εκλογές είδαμε «δικούς» της ψηφοφόρους, να ψηφίζουν την αριστερά του Τσίπρα. Στην ουσία, όλες αυτές τις δεκαετίες, από την μεταπολίτευση και μετά, η ΝΔ «πήγε για μαλλί   και βγήκε κουρεμένη».

Το δε ΠΑΣΟΚ,  ακολουθώντας την ίδια λογική με την ΝΔ, όχι μόνο δεν προσεταιρίστηκε τις ψήφους της αριστεράς που πήγε να διαλύσει, αλλά τους αγκάλιασε με αποτέλεσμα αυτό το αγκάλιασμα να αποβεί μοιραίο για την παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας.  Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε για χάρη της αριστεράς.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε για να γιγαντωθεί η αριστερά.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όμως, όχι. Απεναντίας, έγιναν Υπουργοί στην αριστερά που τα ίδια τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήθελαν να διαλύσουν.

Έτσι, ελέω πολιτικού κόστους, οι μεν τους διόριζαν, οι δε τους έδιναν λόγο και βήμα.

Όταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έπρεπε να κάνουν παραγωγή  έργου ή να προστατεύσουν τα Εθνικά συμφέροντα,  «μετρούσαν» πρώτα τις αντιδράσεις της αριστεράς και μετά προχωρούσαν σε κάτι μεσοβέζικο, για να μην την προκαλέσουν και κατεβεί στους δρόμους και χάσουν την βόλεψη τους.

Άρα στην ουσία, από την μεταπολίτευση και μετά,  η αριστερά κυβερνούσε και δεν είναι περίεργο που η ΝΔ και το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ δεν κατάφεραν, όλα αυτά τα χρόνια που συν – κυβέρνησαν με την αριστερά,  να κρατήσουν όρθια την Εθνική συνείδηση.

Μετά από όλα αυτά, Κόμματα, Πολίτες – ψηφοφόροι- και η Ελλάδα,  να κάνουν ταμείο.

Η αριστερά δεν κατέστρεψε την Χώρα μέσα σε τρία χρόνια. Η αριστερά κατέστρεψε την Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά.

Φταίει μόνο η αριστερά;

Όχι.

Φταίει και ο Ελληνικός λαός που στην αρχή  είδε την αριστερά κάτι σαν μόδα και «βόλεμα» του εαυτού του. Μετά του άρεσε και ήθελε μαζί του να απολαύσει το όνειρο της εξουσίας. Μετά “ήρθε ο έρωτας με την αριστερά και την ψήφισε. Μετά τον έρωτα με την “αριστερή δημοκρατία”, ήρθε το διαζύγιο της αριστεράς με τους πολίτες. Δυστυχώς  όμως η ζημιά συνεχίζεται.

Διαφορετικά, δεν μπορεί κάποιος να προσθέσει άλλη λογική εξήγηση, σε όλο αυτό το χάος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Άρα η αριστερά, μπορεί για τις κυβερνήσεις της Ελλάδος από την μεταπολίτευση και μετά να ήταν ο πολιτικός  εφιάλτης της  ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,  για τους πολίτες όμως, η αριστερά ήταν η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΊΗΣΗ του   ωχαδερφισμού και η εκμετάλλευση όλων των πολιτικών φορέων, που θα του έδιναν περισσότερα λεφτά και «δημοκρατία- ασυδοσία».

‘Άρα οι Έλληνες πολίτες, εν γνώσει τους έκαναν  τις επιλογές τους μπροστά στην κάλπη,  με γνώμονα ότι η ΝΔ φοβόταν να μείνει εκτός εξουσίας και το ΠΑΣΟΚ αριστέριζε.  Άρα και τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν για δεκαετίες την Χώρα, για να τους κρατήσουν θα έπρεπε να δώσουν  στους Έλληνες ψηφοφόρους – πολίτες –  κομμάτι από αυτό που έμαθε η αριστερά να ζητά.

Δηλαδή δανεική οικονομική απολαβή και ασύστολη «δημοκρατία» η οποία κατά το Σταλινικό πρότυπο, αργότερα, θα μπορούσε άνετα να ελεγχθεί και το είδαμε στην πράξη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Άρα μπορεί η αριστερά να ήταν ο ηθικός αυτουργός για την καταστροφή της Ελλάδος εκμεταλλευόμενη την ανικανότητα των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όμως, την κύρια ευθύνη την είχαν οι πολίτες που επέλεγαν αυτές τις κυβερνήσεις, αποδεχόμενοι την προπαγάνδα της αριστεράς, που έλεγε  ότι αυτές οι κυβερνήσεις, μπορούν να τους δώσουν περισσότερα αν τις πιέσουν ή αν τις εκβιάσουν με την ψήφο τους, πράγμα που έκαναν για πολλές δεκαετίες.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι, επέλεγαν όλα αυτά τα χρόνια  συνειδητά αυτά τα δύο κόμματα, δηλαδή την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ελέω αριστερής – «δημοκρατικής» – προπαγάνδας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όταν στις εκλογές του 2015,  ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και  οι πολίτες – ψηφοφόροι – στις τελευταίες εκλογές, έκαναν το απονενοημένο διάβημα.

Ψήφισαν αριστερά, στην ενδόμυχη σκέψη, ότι αφού η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους τα «έδιναν» όλα ελέω αριστεράς, γιατί να μην «πάρουν» περισσότερα από την ίδια την αριστερά και την ψήφισαν.

Το τι πήραν οι πονηρά σκεπτόμενοι Έλληνες ψηφοφόροι, το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους όλων των Ελληνικών – ακόμα – πόλεων, που διαδηλώνουν σε μία προσπάθεια να προστατεύσουν την Εθνική κυριαρχία από την αριστερή κυβέρνηση και όχι από κάποιον εξωτερικό εχθρό.

Βλέπουμε πόσα «πήραν»  από αυτήν την πονηρή αλληλουχία σκέψεων οι  Έλληνες πολίτες – ψηφοφόροι –  που τους βλέπουμε στους κάδους απορριμμάτων να ψάχνουν αποφάγια για να επιβιώσουν ή στις ουρές των συσσιτίων των Μητροπόλεων, ενώ αλλόθρησκοι μετανάστες, ζούνε κάτω από την προστασία της αριστεράς, απολαμβάνοντας σπίτι, φαγητό, και ζεστό χρήμα.

Το βλέπουμε στους εμπορικούς δρόμους και στις Βιομηχανικές Περιοχές όπου η μία επιχείρηση μετά την άλλη κλείνει και το φάντασμα της ανεργίας ως δρεπανηφόρος άγγελος του σκότους, χτυπά την πόρτα των Ελλήνων.

Κάποιοι, αμετανόητοι «βολεμένοι», λένε ότι θα ξαναψηφίσουν αριστερά.

Ναι πρέπει να ξαναψηφίσουν, να παραμείνει άλλα τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση της αριστεράς στην Ελλάδα και μετά οι «βολεμένοι» θα  ψάχνουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη για να αποθέσουν το «βόλεμα» τους.