Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Τώρα που και επίσημα ο Τάσος Τεφρωνίδης πήρε το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές, για να «πάρει» και αυτός τον δήμο Ξάνθης όπως και όλοι οι άλλοι, θαρρείς και είναι λάφυρο…

Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει τον δήμο της Ξάνθης που έφτασε σε σημείο κυβερνητικός  βουλευτής της Ξάνθης να πιάσει σύμβουλο του Δημαρχόπουλου, επειδή μάλωσαν μεταξύ τους, να του τάξη αντιδημαρχία αρκεί να πάει με τον Τεφρωνίδη. Αυτό το λέει άνθρωπος που υποστηρίζει ότι άκουσε την κουβέντα. Αλήθεια ψέματα δεν ξέρω. Άλλωστε Παραπολιτική γράφουμε οπότε και κανένα περίεργο χωρά, όμως,  επειδή ο άνθρωπος που μου το είπε είναι αξιόπιστος εγώ τον πιστεύω. Εσείς, δεν ξέρω. Απλά το μεταφέρω.

Έπιασε λοιπόν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σύμβουλο του Δημαρχόπουλου και του είπε να τους ακολουθήσει για να πάρουν τον δήμο. Το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω. Τι ακριβώς είναι ο δήμος; Λάφυρο; Και οι Ξανθιώτες υποτακτικοί σε αυτόν που θα πάρει τον δήμο; Φτάνει με τις φασιστικές νοοτροπίες.

Και μιας και μιλάμε για φασισμό, πολύ φοβάμαι … Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι ο Τάσος Τεφρωννίδης είναι σοβαρός και είναι βέβαιο ότι δεν θα μπει σε αυτήν την διαδικασία αλλά που ξέρεις καμιά φορά. Έλεγα λοιπόν ότι επειδή τον τελευταίο καιρό ο Χ. Δημαρχόπουλςο αντιδρά δημόσια και καλά κάνει για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας … Μήπως, λέω, προεκλογικά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ της Ξάνθης τον χαρακτηρίσουν ακραίο… φασίστα και όλα τα … ακραία που βρίσκουν για να χαρακτηρίσουν κάποιον … ΑΚΡΑΙΟ.

Προεκλογική περίοδο διανύουμε και όλα να τα περιμένει κανένας από ένα κόμμα που θέλει να «ΠΑΡΕΙ» τον δήμο και όχι για να πείσει τους Ξανθιώτες με το πρόγραμμα του για να το ψηφίσουν.

Ελπίζω μόνο ο νέος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο του μέλημα του να μην είναι το gay party ή πώς αλλιώς το λένε οι φούστηδες. Το είδατε άλλωστε το έκανε ο Μπουτάρης και ξαναπήρε χρίσμα. Είναι δοκιμασμένο όμως είμαι σίγουρος ότι δεν θα δοθεί τέτοια προτεραιότητα γιατί καθημερινά στην στήλη του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook γράφονται όλα τα στραβά και τα ανάποδα του δήμου, υποθέτω ότι εκεί θα δοθεί προτεραιότητα και όχι στο gay parade ή πάρτι ή όπως αλλιώς το λένε…  Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα να μετατραπεί το δημαρχείο της Ξάνθης “τρικολόρε” Βουλή, άλλωστε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι ικανοί για όλα και το απέδειξαν, αλλά μην στεναχωρηθεί και ο φίλος μας ο Μπάμπης.

Και το αναφέρω αυτό γιατί υποψιάζομαι ότι οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί του ΣΥΡΙΖΑ όπου σταθούν και όπου βρεθούν λένε πόσο άσχετος είναι ο δήμαρχος.  Τι είναι τώρα να του κολλήσουν και την ρετσινιά του φασίστα;