ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Γυρνάει λέει ο καιρός και από  Χειμώνα καλοκαίρι μπας και δουλέψουν και τα μαγαζιά της παραλίας μιας και από’τι φαίνεται λόγω της κρίσης θα δουλέψουν με τους Ξανθιώτες. Άντε θα τσοντάρουν και οι Βούλγαροι οι οποίοι κακά τα ψέματα κάτι κάνουν.

 

Ποτάμι ήταν και πέρασε από το ΠΑΣΟΚ… ΚΙΝΑΛ ή όπως αλλιώς το λένε. Άλλωστε σαν Ποτάμι που είναι που να στεριώσει. Είδατε λιμάνια στα ποτάμια; Ε γιατί να δείτε τον Σταύρο να στεριώνει. Ευτυχώς όμως όπως μαθαίνουμε πριν σαλπάρει από το ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ή όπως αλλιώς το βαφτίσανε αυτό τον … πολιτικό φορέα, τα βρήκε με τον Τσίπρα και έχει βγάλει κάλλους η γλώσσα του Καμμένου να λέει ότι ναι μεν θα ρίξει  την κυβέρνηση αλλά θα μείνουν μέχρι τέλους.

 

Απλή αναλογική και μπάχαλο. Για να δούμε πόσοι υποψήφιους δημάρχους θα έχουμε στην Ξάνθη τώρα που ο Τσίπρας θα ψηφίσει την απλή αναλογική; Να μην αρχίσουμε να λέμε ονόματα κάθε γειτονιά και δήμαρχος. Εκεί να δείτε γλέντια. Εκείνο που ακόμη δεν καταάλαβα είναι ποιος και πώς θα διοικεί το δήμο. Τα κάνουν αυτά στην Ευρώπη γιατί οι Ευρωπαίοι ξέρουν να ψηφίζουν. Εδώ όμως; Μάλλον σε αυτό ποντάρει ο Τσίπρας. Σου λέει μπάχαλο στα οικονομικά θέματα, μπάχαλο στα Εθνικά θέματα να μην γίνει ακόμη ένα μπάχαλο στην αυτοδιοίκηση; Μήπως έχει ζόρι; Στην αναμπουμπούλα χαίρετε ο λύκος. Όσο οι Έλληνες ζούνε στο μπάχαλο αυτός θα κάθετε στην καρέκλα. Είναι γλυκιά η εξουσία.

 

149+ 3 μειονοτικοί ψήφοι στην Βουλή. Έχει να φάει εκβιασμό ο Τσίπρας. Μέχρι και φέσια θα υποχρεώσουν τους Θρακιώτες να φορέσουν. Άφεριμ.

Μήπως κουράζει ο Καμένος; ΑΝ δεν μπορεί ας μαδήσει μία μαργαρίτα. «Θα τον ρίξω; Δεν θα τον ρίξω». Ποιόν; Μα φυσικά τον Τσίπρα και τις «στρακαστρούκες» που μάζεψε για βουλευτές δίπλα του. Θέλει και ρώτημα;

 

Κυνοκομείο θα έχουμε τα αδέσποτα στους δρόμους της πόλης τι θα τα κάνουμε; Επιτέλους «νιός ήμουν και γέρασα». Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι πανηγυρίζουν αφού το κυνοκομείο εκτός από το ότι κάποια εταιρεία θα το χτίσει και θα δώσει δουλειά σε Ξανθιώτικα μαγαζιά που θα αγοράσει τσιμέντα τούβλα και ασβέστες, άντε και λίγα μεροκάματα για να χτιστεί, το κυνοκομείο της Ξάνθης αξίας 343.000 ευρώ,  δεν θα δώσει λύση στα αδέσποτα. Κυνοκομείο θα χτίσουμε σαν Ξάνθη αλλά τα αδέσποτα θα είναι πάλι στους δρόμους. Με το χτίσιμο του κυνοκομείου δεν αλλάζει ο νόμος για τα αδέσποτα. Φτάνουν τα φούμαρα.

 

Είμαι περίεργος να δω πόσες δεξιές παρατάξεις θα κατεβούνε στον δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια. Για να δούμε σε ποιόν θα πρωτοδώσει το χρίσμα ο Μητσοτάκης.