Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Αυτό δε το λες καλό παζάρι για την Λέσβο και τα άλλα νησιά που είναι «φίσκα» στους πρόσφυγες. Λέει στους νησιώτες ο Τσίπρας  μετά την κουβέντα με την Μέρκελ: «Πάρτε τους μετανάστες και εγώ για έξη μήνες σας κατεβάζω τον ΦΠΑ».

Ο Αλέξης εκτός από το ότι σε ολόκληρη την ζωή του δούλεψε 17 μόνο ώρες και μας φόρτωσε 2 μνημόνια, (καλλίτερα να μην δουλεύει και να τον ταΐζουμε τζάμπα σαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα πράμα. Δυστυχώς το σύνταγμα δεν προβλέπει δύο προέδρους και αν περιμένει κανένας να παραιτηθεί ο Πάκης – καλά κρασά) και όπως είπαμε, εκτός από τεμπέλης είναι και   μπουνταλάς, χειρότερος από τους ιθαγενής που χάριζαν τα πλούτη στους  Ευρωπαίους κατακτητές και σε αντάλλαγμα έπαιρναν καθρεφτάκια.

Δηλαδή τι έκανε ο Αλέξης; Του έδωσαν καθρεφτάκια, δηλαδή τον ΦΠΑ και αυτός θα κρατήσει την Μέρκελ   στην εξουσία γιατί ο συνεταίρος της δεν θέλει τους παράνομους μετανάστες στην Γερμανία, γιατί αλλιώς θα γκρέμιζε την κυβέρνηση.  Αυτό μου θυμίζει κάποιον Καμμένο που όλο ρίχνει την κυβέρνηση του Αλέξης και όλο την κρατάει όρθια, και ο αφελής Αλέξης, δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή πόσα πλούτη βγάζει σε έξη μήνες η Λέσβος και τα άλλα τέσσερα νησιά από τον Τουρισμό.

Δηλαδή ο Αλέξης έκανε δώρο στην Μέρκελ την παραμονή της στην εξουσία, – Δ’  ΡΑΙΧ-  με αντάλλαγμα καθρεφτάκια και τσατσάρες.

Άντε να πάς να κουρευτής Αλέξης.