Ο ΤΟΣΚΑΣ “ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΕ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΘ;

Τον τελευταίο καιρό, η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα Δελτία Τύπου που εκδίδει,  ενώ παλαιότερα ανέφερε την Εθνικότητα των δουλεμπόρων, τον τελευταίο καιρό, έπαψε να το κάνει και απλά αναφέρει ότι ο δουλέμπορος είναι αλλοδαπός. Αυτό  προξενεί εντύπωση, γιατί προφανώς ο “δημοκράτης” κύριος Τόσκας για λόγους “αντιρατσισμού”, έτσι όπως ο ίδιος τον αντιλαμβάνεται, προφανώς, απαγόρευσε στο γραφείο τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης να αναφέρει την Εθνικότητα του αλλοδαπού. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εικάζουμε ότι ο κ. Τόσκας έκανε αυτήν την παρέμβαση για να μην μάθει ο κόσμος ότι οι κυνηγημένοι από τον πόλεμο Σύριοι “πρόσφυγες”, με δεδομένο ότι μεγάλη μερίδα αυτών, εγκληματούν μεταφέροντας στην Χώρα μας παράνομα συμπολίτες τους, δεν είναι όλοι “άγγελοι” όπως προσπαθούν αυτός, η κυρία Τασία και οι όμοιοι του, να τους παρουσιάσουν.

Εμείς να υπενθυμίσουμε στον “δημοκράτη” κύριο Τόσκα ότι δεν είναι όλοι “πρόσφυγες” από την Συρία και κυρίως δεν είναι όλοι άγγελοι.

 

Συνελήφθη 34χρονος διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθη χθες (28-06-2018) το μεσημέρι, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής -Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (Κοπτερό Ροδόπης), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 34χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου,  πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.