Είναι πασίδηλο ότι η αντιπολίτευση με πρωταγωνιστή τον Κ. Μητσοτάκη και την Φ. Γεννηματά, κινούνται παρόλα  τα πολιτικά αίσχη που παράγει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην λογική του ώριμου φρούτου και το ερώτημα είναι πόσο αυτό συμφέρει την Χώρα.

Δυστυχώς για την Χώρα αν η αντιπολίτευση ακολουθούσε την τακτική Τσίπρα η συγκυβέρνηση έπρεπε να είχε διαλυθεί προ πολλού και έτσι θα γλίτωνε η Χώρα τα δεινά που αυτή την στιγμή το ένα μετά το άλλο δέχεται ελέω  μία πολιτικής που πηγάζει από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με σκοπό την ισοπέδωση των πάντων.

Το επιχείρημα που ακούγεται από τα στελέχη της ΝΔ, αναφορικά με την στάση των «συντηρητικών – νοικοκυραίων» πολιτών, ότι δεν καταβαίνουν στους δρόμους καταρρίπτετε αναφανδόν  και το είδαμε στις πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Άρα είναι πολιτική επιλογή της αντιπολίτευσης να πέσει η κυβέρνηση στην λογική του ώριμου φρούτου και σίγουρα είναι θέμα χρόνου,  όμως, πόσο αυτό συμφέρει την Χώρα, όταν δέχεται το ένα μετά το άλλο καίρια πλήγματα στην αξιοπιστία της και τα Εθνικά της Θέματα από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Τελικά πόσο νοιάζεται το πολιτικό σύστημα  για το καλό αυτού του τόπου;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ