Σίγουρα η προέλευση του από τον χώρο του ποδοσφαίρου όπου εκεί ο πολιτισμός έχει μία … άλλη διάσταση και έκφραση, όπου δεν μοιάζει με τον… πολιτισμό, στάθηκε η αιτία να τον αντιμετωπίσουμε με σκεπτικισμό επειδή ο χώρος που λειτουργούσε θύμιζε περισσότερο αρένα και χώρο έκφρασης των «υπόγειων» απωθημένων του καθενός. Άρα λογικά, ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ήταν «καμένος» από χέρι στην λογική των ευαίσθητων ανθρώπων με τον πολιτισμού και τα πολιτιστικά πράγματα της πόλης.

 

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΨΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Δουλεύει, κινείτε, το «ψάχνει», συνεργάζεται και αγωνιά για το αποτέλεσμα της κάθε πολιτιστικής εκδήλωσης και δεν είναι τυχαίο που ο δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και οικονομική στήριξη, παρόλο που ο Π. Λύρατζης, πολλές φορές στέκετε κριτικά στις πολιτικές αποφάσεις που παίρνει η παράταξη του κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το προτέρημα του Πασχάλη Λύρατζη είναι ότι ακούει. Η συνύπαρξη και μόνο στο κέντρο πολιτισμού της πόλης με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη τον επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή τα λέει όλα. Όχι γιατί ο Ι. Καμαρίδης είναι της αντιπολίτευσης, αλλά γιατί ξέρει από πολιτισμό και τις προτάσεις του ο Π. Λύρατζης τις ακούει, τις αξιολογεί και αν κρίνει ότι ναι πρέπει έτσι να γίνει, γίνεται. Και αυτό είναι αν θέλετε, το προσόν του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού, ο οποίος ευθαρσώς και είναι προς τιμήν του,  λέει ότι ένας πολιτικός δεν μπορεί να τα γνωρίζει όλα, άρα πρέπει να ακούει και προτάσεις.

Με αφορμή την τελευταία εκδήλωση, την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη και την συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού με τους «Βατράχους», ο πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης, απέδειξε περίτρανα  ότι όταν γίνονται συμφωνίες και συνεργασίες με γνώμονα το καλό της πόλης, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι άριστο.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav