Έχεις δει τη Χάλι Μπέρι τελευταία; Μπορεί από πάντα να αποτελούσε μία από τις πιο σέξι παρουσίες του Χόλιγουντ, αλλά η διάσημη ηθοποιός στα 51 της είναι πια σίγουρο ότι αψηφά κάθε κανόνα της φυσιολογικής γήρανσης. Δεν ξέρουμε τι λέτε εσείς, αλλά εάν εμείς σε ανάλογη ηλικία έχουμε έστω και τους μισούς κοιλιακούς της, θα είμαστε ευχαριστημένοι. Πώς καταφέρνει λοιπόν να έχει αυτό το σώμα;

Όπως αποκάλυψε ο γυμναστής της, Πίτερ Λι Τόμας, στο People, το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ είναι απίστευτα αφοσιωμένο στους στόχους της. «Δεν είχα ιδέα πόσο χρονών ήταν, όταν τη γνώρισα. Ποτέ δεν το έψαξα ή δεν με ενδιέφερε, και όταν έμαθα, πραγματικά εντυπωσιάστηκα γιατί έχει την πειθαρχεία και την αθλητικότητα μιας 25χρονης». Σαν καλός προπονητής λοιπόν, αποφάσισε να πιέσει ακόμα περισσότερο τη Χάλι στο γυμναστήριο. Ξεκίνησαν να κάνουν λοιπόν ένα συνδυασμό ασκήσεων, όπως πολεμικές τέχνες, μποξ, γιόγκα και «πολλές ασκήσεις, σαν και αυτές που κάνουν στο στρατό».

Η ηθοποιός μάλιστα έχει τόσο καλή επίδοση που ο Τόμας είπε πως πολύ εύκολα θα μπορούσε να γίνει και επαγγελματίας αθλήτρια εάν το επιθυμούσε. «Δεν φοβάται να πειραματιστεί και να εξερευνήσει και να πάρει ρίσκα όταν πρόκειται για τη γυμναστική της», αποκαλύπτει. «Καταλαβαίνει ότι προκειμένου να δει πιθανές αλλαγές, θα πρέπει να κάνει πράγματα που σε γενική ομολογία είναι δύσκολο να γίνουν».

Όπως είναι φυσικό βέβαια δεν παραμελεί και τη διατροφή της. Σύμφωνα με τον Τόμας, ακολουθεί τη διατροφή Keto, καθώς αυτή τήν έχει βοηθήσει με τον διαβήτη τύπου 2 που έχει. Πρόκειται για μια διατροφή, η οποία έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και πρωτεΐνη, κάτι το οποίο οδηγεί το σώμα στη μεταβολική κατάσταση που ονομάζεται κέτωση. Έτσι ο οργανισμός καίει λίπος αντί για υδατάνθρακες για ενέργεια.

85583ab03b74432387089fccfc46183e0bae12d750124cd197fe87adc73425a5

Μια τυπική μέρα στο πιάτο της ξεκινά συνήθως με έναν χυμό με σκόνη πράσινων φυλλωδών λαχανικών και παντζάρια. Για μεσημεριανό, συχνά επιλέγει κάποιο είδος πράσινου λαχανικού, όπως φασολάκια, με σάλτσα μπολονέζ.

5bd4b209a1644910b848d7cc1f8d1e36d6e1a11a99e5446facd72cdf81b02ed5

Για δείπνο πολλές φορές επιλέγει ψάρι, όπως αρκτοσαλβελίνος, με πάστα ελιάς και πουρέ κουνουπιδιού. Αγαπημένα της σνακ είναι τα γεμιστά ντοματάκια με τυρί, τα οποία μάλιστα, όπως μάς έχει δείξει στο Instagram, σερβίρει με φρέσκα κρεμμυδάκια για να δημιουργήσει τις πιο νόστιμες τουλίπες.