Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την Χ.Α. αφού οποιοσδήποτε έχει αντίθετη άποψη, αυτομάτως χαρακτηρίζεται ακραίως, φασίστας Χρυσαυγίτης.

Αυτό αν δεν είναι εκ του πονηρού, σίγουρα κάτι δεν πάει καλλά.

Η ταπεινή μας γνώμη είναι ότι μάλλον το κυβερνών κόμμα στις εκλογές φοβάται περισσότερο την ΝΔ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει την εκλογική της δύναμη και να την διαβολίσει χαρακτηρίζοντας όλους όσους έχουν Εθνική Συνείδηση το λιγότερο ακραίους.

Ή στην χειρότερη περίπτωση έτσι όπως είναι μπερδεμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα λέει και άλλα κάνει, έχει μπερδέψει τον πατριωτισμό των Ελλήνων με τα άκρα.

Άλλωστε η δική του λογική στην πράξει είναι άμεσα συνδεδεμένη μα την ακραία λεκτική συμπεριφορά και τον τρόπο άσκησης της εξουσίας.

Κάποιος θα πρέπει να πει στους εν λόγω κυρίους που παριστάνουν τους κυβερνόντες ότι άλλο είναι η κυβέρνηση και άλλο η άκρα κομματική συμπεριφορά.

Η κυβέρνηση, πρέπει να γίνει αντιληπτό σε αυτούς τους ανθρώπους που επέλεξαν οι Έλληνες Πολίτες να τους κυβερνήσουν, πρέπει να ξεχωρίσει τον κομματικό αυταρχισμό από την διακυβέρνηση του τόπου.

Δεν μπορεί οποιοσδήποτε  δεν συμφωνεί μαζί τους να χαρακτηρίζεται αυτόματα φασίστας, ακραίως.

Αντιλαμβανόμαστε την πιθανή σύμπραξη με το κόμμα της Χ.Α. και τον εκβιασμό του, άλλωστε είναι γνωστοί οι λόγοι που ο ΣΥΡΙΖΑ «κρατάει» τα μέλη της.