Τα άκουσε άδικα ο σύμβουλος της Διοικούσας Παράταξης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτης Ταρενίδης όπου κατηγορήθηκε από μερίδα του δημοτικού συμβουλίου και την προσπάθεια να του ρίξουν την ευθύνη για την έλλειψη ενημέρωσης λόγω της φωτιάς στον ΧΥΤΑ Ξάνθης.

Η επίθεση που δέχτηκε από τον Σωτήρη Τσιακίρογλου και τον Μ. Φανουράκη ήταν άδικη γιατί ως πολιτική προστασία του δήμου Ξάνθης, ουδεμία σχέση είχε με αυτό το θέμα.

Το θέμα έβαλε στην θέση του ο δήμαρχος λέγοντας ότι την ευθύνη ενημέρωσης έχει ο πρόεδρος του ΣΔΑΝΞ και την επαφή με το πανεπιστήμιο για τις αναγκαίες μετρήσεις, πιθανής μόλυνσης του περιβάλλοντος η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.

 

Πολιτικό φλέρτ Τσιακίρογλου Δημαρχόπουλου στις επόμενες εκλογές;

 

Αλήθεια πώς μπορεί να ερμηνεύσει κανένας τους επαίνους και τα μπράβο του Σωτήρη Τσιακίρογλου, επικεφαλής  της παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία, για τις θέσεις παρκινγκ των ΑΜΕΑ που ο δήμος έβαψε μπλε; Μάλιστα ζήτησε να γίνει αίτημα προς την τροχαία Ξάνθης να πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα και να γράφει όποιους παρκάρουν παράνομα πάνω στο «μπλε τετράγωνο».

Επίσης, είπε καλά λόγια, το διευκρίνισε, για την εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου αναφορικά με τον θάνατο του Χατζηδάκη, το διευκρίνισε.

 

Να κλείσει το δημοτικό ραδιόφωνο και να μοιραστεί το κοστολόγιο του σαν διαφημιστική ύλη στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης είναι η θέση επικεφαλής παράταξης με αφορμή τον ισολογισμό.