Με αυτήν την φράση ο Έλληνας (;) Πρωθυπουργός γιόρτασε τα επινίκια του με τον Σκοπιανό ομόλογο του Ζόραν Ζάεφ στο Οτέσοβο των Σκοπίων στην άλλη πλευρά της λίμνης Πρέσπα.

– Θερμό κλίμα και χαμόγελα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη “Βόρεια Μακεδονία”, στις Πρέσπες – Οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Σκοπίων γευμάτισαν σε σκοπιανό έδαφος, στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας.

Ήταν τόσο μεγάλη η ικανοποίηση του Τσίπρα που πέτυχε ένα όνειρο των Κομουνιστών που παλεύουν εδώ και δεκαετίες να υλοποιήσουν. Θεώρησε ότι το επινίκιο του γλέντι στο Οτέσοβο από την άλλη πλευρά της Πρέσπας, έμοιαζε με γάμο και λογικό είναι, αφού πάντρεψε την ήταν της Ελλάδος απέναντι στα  ιεδεολογήματα του. Για να γίνει αντιληπτό,  σύμφωνα με την λογική Τσίπρα, την στήριξη Καμένου και τα λεγόμενα του Ζάεφ, η συμφωνία υπεγράφη στην Ελλάδα και το γλέντι έγινε στην Μακεδονία. Τι έχει σειρά τώρα; Η Γκιουμουλτζίνα και η Ισκέτσε;

Πάντως αν κρίνουμε από την συμπεριφορά των γνήσιων κομουνιστών στην Βουλή (ΚΚΕ) και όχι των “γιαλαντζί” τύπου “πρώτη φορά αριστερά”, μάλλον η αναγνώριση των Σκοπίων από τον Τσίπρα ως Μακεδονία που προσπάθησε να “σερβίρει” ως νίκη των κομουνιστών για να προσεταιρισθεί ψήφους από το ΚΚΕ μάλλον δεν του βγήκε.

Εκείνο που έμεινε είναι η Εθνική ζημιά η οποία για να φύγει, φεύγει μόνο με βίαιο τρόπο.