Ο Μπαρμπαρούσης και η Δημοκρατία τους

Για πότε πάρθηκαν οι απαραίτητες δικαστικές εντολές, για πότε κινητοποιήθηκε το Σώμα της Αστυνομίας, η Αντιτρομοκρατική και οι Μυστικές Υπηρεσίες, κανένας δεν το πήρε χαμπάρι. Άραγε γιατί; Επειδή ήταν Χρυσαυγίτης; Όχι. Επειδή είπε αυτό που σκέφτεται ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός πλην “προοδευτικών”; Ναι.

Για την Ελληνική “Δημοκρατία”, έτσι τουλάχιστον όπως παρουσιάζεται από την τηλεόραση της Βουλής, ουδεμία σχέση έχει το χρώμα και το κόμμα που διαβιεί εντός των τειχών της. Αρκεί κάποιο μέλος της  να μην περνάει τα εσκαμμένα, δηλαδή αυτά που διασφαλίζουν την συνέχιση της “Δημοκρατίας”.

Η απάντηση όσο και αν ακούγεται κάπως … λόγω των εγκλημάτων που προηγήθηκαν από τον πολιτικό κόσμο κατά της γενοκτονίας των Ελλήνων πολιτών είναι απλή. Ένας δικός  τους, ένας από μέσα, λόγω … βλακείας φώναξε για πρώτη φορά κάτι που όλος ο Ελληνικός φωνάζει έξω από την βουλή.

Κινδύνεψε η «Δημοκρατία». Το πολιτικό σύστημα που έχει ως περίβλημα την «Δημοκρατία» για να κάνει τα αίσχη του κατά των Ελλήνων Πολιτών, αυτά τα πράγματα δεν τα ανέχεται.

«Κατάλυση της Δημοκρατίας» σημαίνει για το πολιτικό σύστημα την απώλεια όλων αυτών των ανέσεων, της καλοπέρασης και της εξουσίας που δίνει στους 300 και στις πολλές χιλιάδες των «παράσιτων»   παροικούντων την Ιερουσαλήμ.

Άρα ο Μπαρμπαρούσης και η αφέλεια του, δεν είχε θέση στην «Δημοκρατία» τους. Έπρεπε να «παταχθεί» η φωνή που ζήτησε την κατάλυση της Δημοκρατίας.

Τι σημασία έχει αν αυτή η «Δημοκρατία» ξεπουλά την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού. Τι σημασία έχει αν το δικαστικό σύστημα κωφεύει στα εγκλήματα που γίνονται καθημερινά στο όνομα της Δημοκρατίας κατά των Ελλήνων Πολιτών και κατά της Ελλάδος.

Εδώ το έγκλημα ήταν ολοφάνερο και “εντός των τειχών”. Τα άλλα γίνονται εκτός των τειχών της Βουλής. Η κατάλυση της, γίνεται έξω από τις αίθουσες συνεδριάσεων. Μέσα όμως στις αίθουσες  συνεδριάσεων υπάρχει δημοκρατία. Άρα αυτήν πρέπει πάση θυσία να προστατεύσει το πολιτικό σύστημα  και αυτό έκανε. Το οκνηρό, αδιάφορο στον πόνο που προκαλεί στους Έλληνες πολίτες, πολιτικοδικαστικό σύστημα, ξύπνησε από τον λήθαργό του μόνο όταν κατάλαβε ότι κινδυνεύει.

Κατά τα άλλα λειτούργησε «Δημοκρατικότατα».

Οι 300 της Βουλής μετά την μαχαιριά που έδωσαν κατάστηθα στην Μακεδονία και προστάτευσαν την «Δημοκρατία», πήγαν χωρίς ενοχές για ύπνο. Εκτέλεσαν το «Δημοκρατικό» τους έργο