Οι οδηγοί των off road οχημάτων πολλές φορές νοιώθουν την ανάγκη να απευθυνθούν σε ένα εξειδεικευμένο συεργειο αυτοκινήτων λόγω των πολύπλοκων συστημάτων που υποστηρίζουν αυτά τα οχήματα. Ο οδηγός που χρησιμοποιεί το όχημά του για την δουλειά αλλά και την διασκέδαση του, θέλει να είναι σίγουρος ότι όταν θα αφήσει μέσα στο συνεργείο το αυτοκίνητο του, θα το ξαναχειριστεί με την δέουσα ασφάλεια και φυσικά να μην φύγει από το συνεργείο με την πίκρα ότι τα χρήματα που έδωσε «δεν έπιασαν τόπο».

Ακριβώς αυτό δεν συμβαίνει στο εξειδικευμένο συνεργείο του Αλέξανδρου Παμπουκίδη. Λάτρης και ο ίδιος των off road οχημάτων ανέπτυξε την τεχνική του στις επισκευές και τον εμπλουτισμό της δουλειάς του. Εννοείτε ότι είναι έν κανονικό συνεργείο αυτοκινήτων που αναλαμβάει τα σέρβις και τις επισκευές όλων των ΙΧΕ και επαγγελματικών αυτοκινήτων όμως η αγάπη του για τα off road αυτοκίνητα τον κάνουν ίσως τον μοναδικό γνώστη των ιδιαιροτήτων των οχημάτων στην Ξάνθη.

Το συνεργείο του Αλέξανδρου Παμπουκίδη ή αλλοιώς «ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ» θα το βρείτε στο 2ο χιλιόμετρο Ξανθης Καβάλας και στα τηλέφωνα 25410 66310 & κιν. 6972771343.

Ο «ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ» εγγυάτε το άψογο σέρβις των αυτοκινήτων σας αλλά και την άριστη επισκευή ή εμπλουτισμό του 4Χ4 και off road αυτοκίνητο σας σε τιμές προσιτές για όλους.