ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Εμείς έχουμε εντολή μέχρι εδώ να έρθουμε. Αν θέλεις μπές στο Δροσερό με δική σου ευθύνη.

Σοκάρει η καταγγελία συμπολίτη μας δημόσια σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  που λέει ότι το 2013 όταν κάποιος από το Δροσερό του έκλεψε την μηχανή, ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας για την κλοπή του περιουσιακού του στοιχείου. Η αστυνομία σύμφωνα με την ανάρτηση του, δεν μπήκε για έρευνα στον οικισμό γιατί… φοβόταν; Ειλικρινά ακούστηκαν πολλά εκείνη την περίοδο όμως πόση αλήθεια κρύβουν;

Αυτό που καταγγέλλει ο συμπολίτης μας δημόσια στο facebook αληθεύει; Τι ισχύει σήμερα;

Θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνα να ενημερώσει τους Ξανθιώτες αν το Δροσερό αποτελεί άβατο για την αστυνομία;

Υπήρχε εντολή προς τους Αστυνομικούς να μην μπούνε για έρευνα στο Δροσερό; Ισχύει και σήμερα;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Αναρτούμε αυτούσιο το κείμενο του συμπολίτη μας.

«2013 Είμαι στ ΙΕΚ ΟΑΕΔ… εκανα τη βλακεια και αφησα το μηχανακι απεξω, παω στο τελος των μαθηματων το μηχανακι τσιου το πουλακι…. καταλαβαινω οτι απο εκει εγινε η ζημια… παω στην αστυνομια επι τοπου και μου λειε ο αξιωματικος υπηρεσιας: Μην ανησυχεις παλικαρι μου θα το βρουμε αν το πηρα αυτοι θα μπουμε θα το παρουμε απλα τωρα ειναι βραδυ δε θα βγαλουμε ακρη ελα αυριο το πρωι καλα;; καλα….!

Παω με το αμαξι την αλλη μερα το πρωι στην Αστυνομια….2 ζηταδες 2 οπκυ και εγω με το δικο μου… μπροστα εγω ακολουθουν αυτοι και παμε για το δροσερο να βρουμε το μηχανακι………!! Περναμε τον ΟΑΕΔ 10 μετρα πρωτου μπουμε ολοκληρωτικα μεσα στο δροσοερο…. μου πατανε κορνα ( αυτοι ηταν πισω εγω μπροστα μπροστα πρωτος) σταματω μου κανουν νοημα με τα φωτα… κατεβαινω λεω τι εγινε ρε παιδια;;;

κ μου λεει αγορι μου εμεις εχουμε εντολη εως εδω να ερθουμε οχι πιο μεσα…. λεω τι πραμα;;; πλακα μου κανετε μεχρι εδω ερχομουν και μονος εσας τις σας εφερα;;; λεει εμεις εδω εχουμε εντολη να μπουμε η εσυ αν θες με προσωπικη σου ευθηνη μπες μεσα..!

Μπηκα μονος ειδα καποια πιτσιρικια τερμα μαστουρωμενοι λεω παιδια εδω οταν κλεβετε μηχανακια που τα πατε;;; μου λενε δωσε 10€ θα σου πω λεω δεν εχω χρηματα τωρα πανω μου κοιτα απο το παραθυρο και βλεπει μια μπανανα που ειχα στο καθισμα συνοδηγου λεει τοτε δωσε τη μπανανα παρτην λεω πες μου που ειναι;;; κατσε περιμενε λεει να τη φαω και μετα χαχα περιμανα την εφαγε μετα μου εδειξε το μηχανακι δεν ειχε τπτ πανω του… και το ειχαν βαλλει φωτια…!

Πηγα στη αστυνομια ειπα ετσι και ετσι λεει: Θες να κανεις μηνηση;
λεω τι θα αλλαξει; μου λεει τιποτα θα ερθουν 24 ωρες εδω και θα φυγουν σπιτι, καλα κρασια λεω και εφυγα..!»