ΕΛ. ΑΣ. στο μεγαλείο σου ! ! !

Ο πρώην συνδικαλιστής της Αστυνομίας της Ξάνθης … όπου όλοι αναγνωρίζουν την εντιμότητα, σοβαρότητα, ευαισθησία του και που δεν δίστασε να παραιτηθεί από το συνδικαλιστική του ιδιότητα,  με ανάρτηση του στο facebook, λιτά, περιεκτικά και έντιμα, εκφράζει την άποψη του για την συμπεριφορά Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας που ζητά συγνώμη εκ μέρους της Αστυνομίας από τους ομοφυλόφιλους.

Εύλογα οι αστυνομικοί αναρωτούνται γιατί;

Ποιος τον εξουσιοδότησε; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα κάθε αστυνομικού

Καταλαβαίνουμε όλοι την αγωνία ορισμένων στελεχών της αστυνομίας να αναρριχηθούν στις παρυφές της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας μην το παρακάνουν. Θα υπάρξει και μεταΣΥΡΙΖΑ εποχή. Τότε πώς θα αντικρίσουν τους συναδέλφους τους που δημόσια στοχοποιούν και προσβάλλουν;

Είναι βέβαιο ότι ο εν λόγω Αξιωματικός της Αστυνομίας που μίλησε «εξ ονόματος» των έντιμων συναδέλφων του, που καθημερινά δίνουν στον δρόμο τον αγώνα και πολλές φορές την ζωή τους για την προστασία των πολιτών και που  δεν έχουν καμία σχέση με τους «γλύφτες», κόλακες και τεμπέληδες Αξιωματικούς αυτού του τύπου οι οποίοι προκειμένου να γίνουν αρεστοί στον ΣΥΡΙΖΑ μαυρίζουν όλους τους έντιμους αστυνομικούς που καθημερινά δίνουν αγώνα για να μπορέσουν οι πολίτες να ανασάνουν από το έγκλημα που επί των ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύει να γίνει ανεξέλεγκτο.

Κάποιοι Αξιωματικοί θα πρέπει να σέβονται περισσότερο τους συναδέλφους τους και να μην τους δίνουν βορά στον ρατσισμό, και στα ιδεολογικά κοράκια του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

«Βγήκε ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας δημόσια και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της αστυνομίας σε όλους τους ομοφυλόφιλους. Ποιος του έδωσε το δικαίωμα αυτό? Να μιλάει έτσι με αυτό το τρόπο για όλους τους αστυνομικούς. Το μόνο που κατάφερε είναι να προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα κάθε αστυνομικού , περιθωριοποιώντας την αστυνομία, δημιουργώντας τετελεσμένα γεγονότα σπέρνοντας την διχόνοια. Αυτός ο άνθρωπος σήμερα χειραγώγησε και έδωσε ταμπέλες, αν δεν είναι αυτό ρατσισμός τότε τι είναι? Απορία έχω .

Δυστυχώς η φιλοδοξία του καθενός προκειμένου να φτάσει το στόχο του δεν ξέρει τι κινδύνους δημιουργεί σε βάρος άλλων».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ