Ξέφραγο αμπέλι η Θράκη. Πούλησαν την Μακεδονία σειρά έχει η Θράκη; Σε τι διαφέρει ΤΟ καθεστώς Ερντογάν από  του ΣΥΡΙΖΑ;

 

Δυστυχώς για την Ελλάδα, ο Τούρκος, υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας Μουχαρέμ Ιντζέ, εχθρός της Ελλάδος κατά δήλωση του, από το μεσημέρι της Πέμπτης βρίσκεται στην Κομοτηνή και μεταφέρει το προεκλογικό κλίμα της Χώρας του στην Χώρα μας με την ανοχή της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον Χρόνο ο Τούρκος ακραίος πολιτικός ο οποίος δήλωσε ότι θα καταλάβει 13 νησιά της Χώρας μας, ανενόχλητος, κινήθηκε από το Τουρκικό προξενείο στην παράνομη «Τουρκική Ένωση Κομοτηνής».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές ο Μουχαρέμ Ιντζέ, με την άδεια της κυβέρνησης για «ιδιωτική» επίσκεψη τόλμησε και ανέφερε στο «σπίτι του κρεμασμένου», την Θράκη, ότι για τους αιχμαλώτους Έλληνες Στρατιωτικούς που κρατάει η Χώρα του, θα αποφασίσει η Τουρκική Δικαιοσύνη.

Οι «χασάπηδες» αμάχων Κούρδων γυναικόπαιδων, μιλούν για δικαιοσύνη. Να υποθέσει κανένας ότι οι κυβερνόντες σκέπτονται έτσι όπως ακριβώς σκέφτονται οι Τούρκοι εκτελεστές και τους επιτρέπουν να πατούν τα άγια χώματα της Θράκης; Λογικό ακούγεται αφού στα 11 εκατομμύρια Έλληνες Πολίτες συμπεριφέρονται όπως ακριβώς ο Ερντογάν στους Τούρκους πολίτες. Η μόνη διαφορά του καθεστώτος του Ερντογάν και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ντυμένος με την προβιά της Δημοκρατίας.

ΦΩΤΟ ΧΡΟΝΟΣ