Θα πρέπει να συγχαρούμε την πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαρίας Τσιακίρογλου αλλά και τους ντόπιους παραγωγούς όπως ο κ. Προμοίρας Αργύριος οι οποίοι βαδίζοντας σύμφωνα με τα νεα δεδομένα του νόμου, στηρίζουν με προτάσεις τους τους επαγγελματίες της Ξάνθης. Σύμφωνα με το Σωματείο Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ο παραγωγός κ. Προμοίρας προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή κυρίως όμως σε άριστη ποιότητα, το λάδι στα εν λόγω καταστήματα.

Το Σωματείο Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νομού Ξάνθης, στο πλαίσιο υποχρεωτικής χρήσης από 1η Ιανουαρίου 2018 σε κάθε κατάστημα του Κλάδου το ελαιόλαδο το οποίο χρησιμοποιείται από τον εκάστοτε πελάτη στο τραπέζι ως συμπλήρωμα θα πρέπει να είναι σε σφραγισμένη μη επαναγεμιζόμενη συσκευασία ή σε συσκευασία μιας χρήσης, η οποία θα αναγράφει τις απαιτούμενες επισημάνσεις από τον παραγωγό, και δεν θα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί από επόμενο πελάτη. (Εφόσον ζητηθεί από άλλο πελάτη θα πρέπει να είναι σφραγισμένος ο περιέκτης).
Γι αυτό τον λόγο το Σωματείο Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νομού Ξάνθης συνάπτει σύμφωνο συνεργασίας με τον κύριο Προμοίρα Ανάργυρο που εδρεύει στο Πόρτο Λάγος Ξάνθης, με αντικείμενο εργασιών παραγωγή Ελαιολάδου, με επωνυμία επιχείρησης «ΓΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» διαμορφώνοντας την τιμή Ελαιόλαδου σε 1,80 ευρώ για τα 100 ml για extra Παρθένο Ελαιόλαδο, προς όφελος των μελών του Σωματείου Επαγγελματιών με καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ξάνθης.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για παραγγελίες: 6984998162

Να σημειωθεί ότι είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ η αγορά απ τον συγκεκριμένο παραγωγό!

Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος
ΜΑΡΙΑ Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ