Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης προκαλεί η προσπάθεια κακοποιών; Ανώμαλων; Εμπόρων ανθρώπινων οργάνων; να “ψαρέψουν” ανήλικη προσπαθώντας να την πείσουν να μπει στο ΙΧΕ όχημά τους. Τελικά η εγκληματικότητα στην Ξάνθη κερδίσει ραγδαία έδαφος και σίγουρα η πολιτεία θα πρέπει να ενισχύσει τις αστυνομικές διευθύνσεις με προσωπικό και μέσα για να αυξηθούν οι περιπολίες των αστυνομικών.

Αντιλαμβάνονται όλοι τις προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η οποία προκειμένου να γίνει ακόμη ποιο αρεστή στους διεθνής νταβατζίδες αδιαφορεί για την ασφάλεια των πολιτών με κέρδος φυσικά όσο γίνεται να παραμείνει στην εξουσία ακόμη περισσότερο.

Την ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών την έχει έτσι και αλλιώς ισοπεδώσει. Είναι καιρός όμως να γνοιαστεί τουλάχιστον οι Έλληνες πολίτες να ζούνε χωρίς να φοβούνται για τις ζωές τους ή για τις ζωές των παιδιών τους.

 

Το γεγονός ότι οι δράστες μέρα μεσημέρι, χωρίς τον φόβο να συλληφθούν επιχείρησαν κάτι τέτοιο, αποδεικνύει την θρασύτητα τους από την μία και την αδυναμία της πολιτείας να προστατεύσει τους πολίτες της. Η πολιτεία από χθες έπρεπε να πάρει μέτρα.

Σύμφωνα με την xanthinea, μια ανήλικη κοπέλα επιχείρησαν να “αρπάξουν” πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι, μέχρι στιγμής άντρες, με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι επίδοξοι δράστες πλησίασαν την ανυποψίαστη μαθήτρια μέρα μεσημέρι μόλις αυτή αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, και επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο, στη Διομήδεια, στον δήμο Αβδήρων της Ξάνθης.

Οι ίδιοι επιχείρησαν κινούμενοι με το Ι.Χ. να πείσουν την μικρή κοπέλα να επιβιβαστεί μέσα στο αμάξι, λέγοντας της πως είναι πρόθυμοι να τη μεταφέρουν αυτοί στο σπίτι.

Το μικρό κορίτσι πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει καταφέρνοντας να μπει στην αυλή ενός σπιτιού στη γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Η κοπέλα μετέφερε το συμβάν στους γονείς της οι οποίοι προχώρησαν σε σχετική καταγγελία, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση των δραστών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ