Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Έγινε μεγάλο «σούσουρο» στο διαδίκτυο το θέμα, ότι δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέχασε την ταυτότητα του και δεν μπόρεσε να περάσει τα σύνορα από τους Κήπους στην Τουρκία.

Λογικό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να βρει ευκαιρία και να αμολήσει κατά την προσφιλή του τακτική την χολή του και τις επικρίσεις του. Άλλωστε, πολιτικοί που δεν έχουν να επιδείξουν έργο με αυτά ασχολούνται και ίσως κάπου στο βάθος να υπάρχει και μία δόση αλήθειας στην λογική ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού δεν μπορεί να οργανώσει την ίδια του την ζωή ή να έχει σοβαρούς συμβουλάτορες και ίσως ανίκανους να προστατεύσουν τον αρχηγό του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης πώς μπορεί να οργανώσει την ζωή των πολιτών με δεδομένο ότι θα είναι ο επόμενος αρχηγός του κράτους.

Αυτή είναι η μία ανάγνωση και έχει την σοβαρότητα της.

Όμως, αν κάποιος το δει από την άλλη, έξω δηλαδή από την τυπικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ότι λειτουργεί όπως όλοι οι οικογενειάρχες.

Συνήθως και είναι προς τιμήν των συζύγων γυναικών, αυτές μαζεύουν τα «μπόσικα». Δηλαδή στο μέσο νοικοκυριό, λίγο πριν το ζευγάρι φύγει από το σπίτι η σύζυγος νοικοκυρά, λίγο πριν φύγουν, κοιτάζει αν τα φώτα είναι κλειστά, η κουζίνα σβηστή, αν πήρε το πορτοφόλι ο σύζυγος και όλες αυτές οι μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που αν έμεναν στον άνδρα ας μην το σχολιάσουμε, είναι συνήθως, «ευθύνη» της συζύγου και εκεί έγκειται πάντοτε κατά την γνώμη μας, η απλότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο ότι δηλαδή λειτουργεί σαν όλους τους νοικοκυραίους που λόγω του φόρτου, ξεχνούν καμιά φορά πράγματα. Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν η αιτία να ξεχάσει την ταυτότητα του.

Αυτό γίνεται στα περισσότερε νοικοκυριά και όταν λέμε νοικοκυριά εννοούμε σοβαρά νοικοκυριά και όχι Συριζαίικα με τον αχταρμά που προωθεί … δηλαδή … τρέχα γύρευε.

Άρα αυτό που συνέβη στην οικογένεια Μητσοτάκη συμβαίνει κατά κόρον σε όλες τις κανονικές οικογένειες.

Τονίζουμε κανονικές και όχι Συριζαίικες και εκεί είναι η διαφορά με τους ψευτοκουλτουριάριδες και «προοδευτικούς».

Και όσοι από όλους εμάς δεν παραδεχτούμε ότι η γυναίκα μας «μαζεύει», σίγουρα λέμε ψέματα και εκεί είναι που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι Έλληνες Πολίτες πρέπει να διοικηθούν επιτέλους από ανθρώπους κανονικούς. Από ανθρώπους που περπατούν ανάμεσα μας και ναι … ξεχνούν την ταυτότητα τους, τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους και πάει λέγοντας.

Φτάνει ποια η σωτηρία της πατρίδας μας από «φωτισμένους» πολιτικούς.

Η Χώρα επιτέλους, πρέπει να διοικηθεί από απλούς ανθρώπους που ζούνε απλά, σκέφτονται απλά και λειτουργούν απλά και ας … ξεχνούν καμιά φορά να πάρουν τα κλειδιά τους ή την ταυτότητα τους.

Αλήθεια τι ποιο ανθρώπινο για έναν ηγέτη;