Την εξαιρετική επιτυχία του Τουμπάν Ρετζέπ  που αναδείχτηκε Χρυσός  Πανελληνιονίκης στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τραμπολίνο  που διεξήχθη στο Λαύριο στις 28 και 29 Απριλίου 2018, επανέλαβε η Κράββαρη Ιωάννα που κατέκτησε και αύτη το Χρυσό μετάλλιο στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο στην Τελική φάση Τραμπολίνο Δ κατηγοριών Β περιφέρειας,  που διεξήχθη  στον Πολύγυρο στις 12 και 13 Μαΐου.

Παράλληλα οι αθλήτριες μας  Κουκουδέτσου Μάρθα,Κράββαρη Ιωάννα,Πετρίδου Μαρία  πήραν την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό Διπλό Μίνι Τραμπολίνο και την 2η θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό  Τραμπολίνο. Επίσης οι Σερδάρης Νικόλαος και Δεδούσης Ευάγγελος αγωνίστηκαν στο Συγχρονισμένο  Τραμπολίνο  καταλαμβάνοντας  την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο.

Σημαντικές θέσης πήραν και οι υπόλοιποι αθλητές  του συλλόγου μας.

Στην κατηγορία Παγκορασίδες ΔΒ τα κορίτσια αγωνίστηκαν  και κατέλαβαν :

Η  Μουχτάρη Αλεξάνδρα ήρθε 10η στο Τραμπολίνο και στο ΔΜΤ.                                           Η  Ματζαρίδου Δέσποινα  ήρθε 11η στο Τραμπολίνο.

Η Κράββαρη Δήμητρα ήρθε 13η στο Τραμπολίνο και 10η στο ΔΜΤ.

Στην κατηγορία Παμπαίδες ΔΒ:

Ο Σερδάρης Νικόλαος κατέλαβε την 6η θέση στο Τραμπολίνο και την 11η θέση στο ΔΜΤ.

Ο Δεδούσης Ευάγγελος τη 13η θέση στο Τραμπολίνο και την στο ΔΜΤ.

Στην κατηγορία Παγκορασίδες ΔΑ τα κορίτσια αγωνίστηκαν  και κατέλαβαν:

Η Κράββαρη Ιωάννα την στο Τραμπολίνο και 1η στο ΔΜΤ,

Η Κουκουδέτσου Μάρθα την 6η στο Τραμπολίνο και  την στο ΔΜΤ,

Η Πετρίδου Μαρία την  9η στο Τραμπολίνο και την στο ΔΜΤ.

 

Τέλος στην κατηγορία Παγκορασίδες στο Συγχρονισμένο Τραμπολίνο

το ζευγάρι  Κράββαρη Δήμητρα και Μουχτάρη Αλεξάνδρα κατέκτησε την 6η θέση και το ζευγάρι Κουκουδέτσου Μάρθα και Κράββαρη Ιωάννα κατέκτησε την 7η θέση.

 

Φτάνοντας στο τέλος αυτής της τόσο επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου, οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας καθώς και τους γονείς τους, αλλά ιδιαίτερα την Προπονήτριά μας Λαρίσα Παπάσοβα!

 

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Α.Σ. Ξάνθης «Ερατώ».