Η κ. ΣΤΕΛΛΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ

Την βραδιά της βράβευσης των αιμοδοτών, σε  πρόσωπο της βραδιάς εξελίχθηκε η μητέρα του Στέλιου Αρσενίου η κ. Στέλλα που παραβρέθηκε πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι για την βράβευση του γιού της Στέλιου Αρσενίου με την «Αργυρή καρδιά» του Εθελοντή Αιμοδότη.

Ως γνωστόν ο Στέλιος Αρσενίου ένας από τους ποιο ζωντανούς αιμοδότες στην Ξάνθη τιμήθηκε με την «Αργυρή καρδιά» αφού οι αιμοδοσίες του ξεπέρασαν τις 70.

Παρούσα η κ Γεωργία η μητέρα του πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Στέλιος Αρσενίου, παρουσία του Σεβασμιότατου  χάρισε το βραβείο του στους γονείς του.

Στον κ. Παναγιώτη και φυσικά στην κ. Γεωργία.

Οι στιγμές συγκίνησης δεν περιγράφονται.

 

 Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ

 Μέσα σε αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια των Εθελοντών αιμοδοτών ήταν και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης ο οποίος χάρισε έναν πίνακα ζωγραφικής, μην ξεχνάμε ότι ο Ιορδάνης είναι και ζωγράφος, αξίας 500 ευρώ.

Έτσι μετά από αρκετές κληρώσεις που προηγήθηκαν τα προηγούμεθα χρόνια, επιτέλους, αυτό τουλάχιστον είπε ο πρόεδρος Ιωάννης Παπαχρόνης όταν στην μεγάλη κλώση βρέθηκε ο τυχερός.

Εννοείτε ότι η ικανοποίηση του Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη ήταν μεγάλη.

 

ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ XANTHI TIMES  ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

 

Ο καθένας στηρίζει προσπάθειες συνανθρώπων οι οποίοι πορεύονται προσφέροντας το καλό, με όποιον τρόπο μπορεί.

Με αυτό το σκεπτικό οι εκδόσεις XANTHI TIMES προσέφεραν στον Σύλλογο Αιμοδοτών δυο μυθιστορήματα του Δημοσιογράφου – Συγγραφέα Αλέξανδρου Παυλικιάνου με τίτλους «ΠΑΡΑΛΛΟΙΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» και «ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ» όπου και κληρώθηκαν.

Ενημερώνονται οι Ξανθιώτες που στην κλήρωση κέρδισαν τα μυθιστορήματα, ότι έχουν την δυνατότητα αν το επιθυμούν, μέσω του κ. Παπαχρόνη να επικοινωνήσουν με τον συγγραφέα για μία προσωπική αφιέρωση.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ

 

Στην εκδήλωση βράβευσης των Εθελοντών αιμοδοτών, παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπούτος. Πληροφορίες μας λένε ότι τελείωσε το μεταπτυχιακό του και πρέπει να τον συγχαρούμε για αυτό και φυσικά οδεύει για ειδικότητα. Οι πληροφορίες μας είναι ελάχιστες μιας ο  ίδιος δεν πολυμιλά για τον εαυτό του και έτσι  λόγω της απουσίας του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, όπου συνήθως παραβρίσκεται σε αυτές τις εκδηλώσεις, αξίζει να σημειώσουμε ότι έλειπαν και οι δήμαρχοι του νομού, βράβευσε τους εθελοντές αιμοδότες για το θεάρεστο έργο τους.

 

 

ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ

Σίγουρα δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στο «αχτύπητο» δίδυμο των Εθελοντών Αιμοδοτών της Ξάνθης, τον πρόεδρο Γιάννη Παπαχρόνη και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Παπαευτρατίου. Είναι οι ψυχές του Συλλόγου Αιμοδοτών που δεν λυπούνται χρόνο και κόπο για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Υπόψη ότι δεν τους υποχρεώνει κανένας.

Βρήκαμε πολλές φορές αυτά τα δύο στελέχη των αιμοδοτών να “παλεύουν” με χαρτιά, με τηλέφωνα και ατέλειωτο περπάτημα στους δρόμους της Ξάνθης ή στο γραφείο σε ακανόνιστους χρόνους να παλεύουν να τα προλάβουν όλα.

Από εμάς απλά, τα συγχαρητήρια για το υπέροχο έργο που προσφέρουν. Άλλωστε καμιά φορά, τα λόγια είναι περιττά όταν τα έργα περισσεύουν και πιστεύουμε ότι δεν θα βρεθεί Ξανθιώτης, όσο κακοπροαίρετος και αν είναι, να πει κακή κουβέντα για το έργο τους που φαίνεται στην καθημερινότητα μας. Απλά, φέρτε στο μυαλό τις γιορτές παλιά πόλης, όταν όλοι μας, λίγο πολύ καθόμαστε στα στέκια των συλλόγων με τις παρέες μας και διασκεδάζουμε ενώ αυτοί οι δύο παρέα  με τα μέλη του συλλόγου, εργάζονται και προσπαθούν να πουλήσου τα λαχεία αγάπης. Πόσοι άραγε από εμάς θα το έκαναν αυτό και για τόσα χρόνια;

 

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

 

Την βραδιά της βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίηση του για την τιμητική διάκριση που πήραν οι νεαροί αιμοδότες, ώστε δεν αρνήθηκε μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους.

 

 

 

 

Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΩΝ

 

Και ο γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης Ελενίδης Κωντασταντίνος, που φροντίζει να πίνουμε καθαρό νερό από την βρύση του σπιτιού μας με τα φίλτρα που διαθέτει στην αγορά και να έχουμε φθηνό και ζεστό νερό όλο το 24ωρο με τους ηλιακούς που προμηθεύει την αγορά της Περιφέρειας και όχι μόνο, ήταν ανάμεσα στους αιμοδότες που βραβεύθηκαν. Όπως λέει ο ίδιος ο κ. Ελενίδης, απλά, πάω και δίνω αίμα γιατί δεν ξέρω αν αύριο μεθαύριο το χρειαστώ εγώ ή κάποιο από τα μέλη της οικογένεια μου.

Εμείς θα μπούμε εύγε Κωνσταντίνε. Αξίζει οι Ξανθιώτες να σκεφτούν έτσι απλά, όπως σκέφτεται ο Κωνσταντίνος.