Δύο άτομα συνελήφθησαν για το βρέφος που είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Μία 19χρονη και η μητέρα της συνελήφθησαν την Κυριακή ως ύποπτες για το θάνατο βρέφους που είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά, η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση με το νεκρό βρέφος που είχε βρεθεί σε κάδο στην Πετρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί σε κάδο στην Πετρούπολη νεκρό ένα βρέφος προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Το μωρό είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων από αλλοδαπό ρακοσυλλέκτη.

Ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή

«Ασφυκτικός θάνατος συνεπεία περιτύλιξης του λαιμού δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόγχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητας με κομμάτι χαρτί».

Αυτή ήταν η συγκλονιστική γνωμάτευση της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, που μίλησε τότε στο newsbeast.gr για την αιτία θανάτου του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό από έναν ρακοσυλλέκτη σε κάδο στην περιοχή της Πετρούπολης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μετά τον εντοπισμό του, ο σοκαρισμένος άνδρας φώναξε «μωρό, μωρό» και ένας κάτοικος της περιοχής κατέβηκε να δει αν όντως πρόκειται για μωρό.

Δυστυχώς, δεν ήταν κούκλα, αλλά ένα νεκρό μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια τσάντα. Βγάζοντάς το από την τσάντα, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό. Ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο.