Σήμερα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, μπορούν να αναμένουν πάθος, δύναμη, πραγματοποίηση επιθυμιών και οικονομική εύνοια με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Αντίθετα οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, να προσέξουν την νευρικότητα και την βιασύνη σε λόγια και μετακινήσεις, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Άρη!

Κριός

Γενικά
Είναι πλέον βέβαιο, Κριέ, πως το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ ελπιδοφόρο για σένα. Σύντομα τα πράγματα αρχίζουν να διαφαίνονται θετικά κι η διάθεσή σου βελτιώνεται, γεγονός που θα βοηθήσει την ευκολότερη επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Κριέ, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου! Επιπλέον, μπορείς σήμερα να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς εύκολα εκτός προγράμματος.

ΤαύροςΓενικά
Η υπομονή που σε διακρίνει, Ταύρε, είναι το μεγαλύτερο όπλο σου τώρα, που οι εντάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Καθυστερήσεις και εμπόδια φέρνουν εκνευρισμό και η εγκαρτέρηση προάγει το αποτέλεσμα. Ευτυχώς τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν καλύτερη τροπή, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα δράσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς που ίσως να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, μίλα μαζί του κι άλλαξε την κατάσταση, ώστε να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να έχεις σκεφτεί πάρα πολύ

ΔίδυμοςΓενικά
Οι καλύτερες προϋποθέσεις, Δίδυμε, σε βοηθούν να ξεπεράσεις όσα σε ταλαιπώρησαν πρόσφατα. Δώρα, αναγνώριση των προσπαθειών και νέες φιλίες σε περιμένουν, ενώ με μικρές δικές σου πρωτοβουλίες που βρίσκουν άμεσα ανταπόκριση, κερδίζεις πολλά. Δώσε ώθηση σε οικογενειακά ζητήματα, αφού η περίοδος ευνοεί ανακατατάξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Δίδυμε, συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που ίσως θέλεις να κάνεις, επειδή η περίοδος αυτή μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΚαρκίνοςΓενικά
Απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις, Καρκίνε μου, από φόβο πως δεν θα τα καταφέρεις. Όλα χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για να γίνουν, αφού η βιασύνη θα φέρει λάθος χειρισμούς και θα σημαίνει χαμένο χρόνο. Η προθυμία σου να φροντίσεις τα πράγματα, πρέπει να έχει όρια και κανόνες, για να μπορέσει να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Καρκίνε, μπορεί σήμερα να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά κι η θετική ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΛέωνΓενικά
Η ευελιξία σε χαρακτηρίζει, Λέων, αποφεύγεις τις κακοτοπιές, κερδίζεις έδαφος με την καλοσύνη σου και προχωράς. Κάποιοι θα δυσαρεστηθούν από αυτό, αλλά μην ασχοληθείς καθόλου, αδιαφόρησε και κοίτα το δρόμο σου. Η επιτυχία είναι πάντα προσωπική κατάκτηση, ακόμα και μέσα στο σύνολο. Έχεις δύναμη, αφού η διαίσθηση που σε διακρίνει σε βγάζει από κινδύνους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, Λέων μου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που τυχόν έχετε.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με περισσότερη σύνεση, αφού έχεις ήδη βγει από τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος

Γενικά
Σοβαρά θέματα, Παρθένε μου, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και απαιτούν λύσεις. Οι καταστάσεις σε προειδοποιούν για κινδύνους και χρειάζεσαι ψυχραιμία για την αντιμετώπισή τους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να εξασφαλίσεις, πως στο μέλλον δε θα επανέλθεις σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ευχάριστους ρυθμούς, που δεν περίμενες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, στοχεύοντας αρχικά στο να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά
Το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για την επίλυση θεμάτων, Ζυγέ μου, οπότε χαλάρωσε κι ασχολήσου με τον εαυτό σου. Αργότερα, θα υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να έχουν οι πράξεις σου το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, μπορείς να ξεκουραστείς κι ίσως να κάνεις αυτό το ταξιδάκι, που συχνά σου περνάει από το μυαλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να τους αφιερωθείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, Ζυγέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.Σκορπιός

Γενικά
Η ανανέωση κι η ευεξία σου, Σκορπιέ, σου χαρίζουν καλή διάθεση κι ακτινοβολείς! Εκμεταλλεύσου το, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνικότητά σου. Είναι πιθανό, μια γνωριμία σε ευχάριστο περιβάλλον να είναι σημαντική για την εξέλιξή σου. Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου κύκλου και να έρθεις λίγο πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Σκορπιέ, θα είναι πολύ ρομαντική κι ερωτική, οπότε θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για καταστάσεις που έχουν περάσει.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις τις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Τοξότης

Γενικά
Το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα, Τοξότη μου, δε σου αφήνει χώρο για περισσότερες υποχρεώσεις. Αυτό σε αναγκάζει να επινοείς διαρκώς ελιγμούς και τρόπους, που βελτιώνουν την αξιοποίηση του χρόνου σου. Μην το συνεχίσεις για πολύ ακόμη, αφού η υπερκόπωση καραδοκεί. Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα, οπότε επίτρεψε στον εαυτό σου να αφήσει πιο πίσω κάποια πράγματα, που είναι προς το παρόν λιγότερο σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Τοξότη, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΑιγόκερωςΓενικά
Είσαι άτομο, Αιγόκερε, υπερδραστήριο και ακούραστο, που δεν αρνείται να αναλάβει κάποια υποχρέωση ή εκδούλευση, προκειμένου να εξυπηρετήσει φίλους και γνωστούς. Όμως ο όγκος των ευθυνών, τον οποίο μέχρι τώρα σήκωσες, είναι τέτοιος, που έχει αρχίσει να σε κουράζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου θα έχουν υψηλή ένταση.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν για καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις και τα έξοδα είναι πολλά. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην παρασυρθείς σε ακραίες δαπάνες.

Υδροχόος

Γενικά
Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, Υδροχόε μου, και σε αναγκάζει να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε οδηγούν στο να πάρεις αποφάσεις με αποφασιστικό τρόπο για το μέλλον, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα. Αντιμετώπισε τα πράγματα με ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Υδροχόε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε κάποιες στιγμές μαζί του ερωτικά και όμορφα.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, πηγαίνει αρκετά καλά και σήμερα θα δείξεις έντονο δυναμισμό, ώστε για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος με ισορροπία και αυξημένα έσοδα.

ΙχθύςΓενικά
Η θετική σου διάθεση και αισιοδοξία, Ιχθύ, γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά – σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους. Νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα ακολουθήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δε χρειάζεται να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, Ιχθύ μου, αφού μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με μια συζήτηση θα μπορέσει σήμερα να σου εξηγήσει.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.