Σε πέντε μόλις Αστυνομικά Δελτία καταγράφονται  3 Αλβανοί Δουλέμποροι, 4 Σύριοι και 2 Πακιστανοί οι οποίοι κουβαλούσαν στην περιοχή μας συνολικά 96 παράνομους μετανάστες. ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Επιτέλους δεν ανησυχεί η Αθήνα; Τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει όταν σε ημερήσια βάση μπαίνουν λαθραία στην Χώρα μας καθημερινά 100 και πλέον άτομα;

Τόσο μεγάλη είναι η ανάγκη παραμονής της στην καρέκλα η οποία εκτελεί πειθήνια τις εντολές των διεθνών νταβατζήδων της Χώρας μας;  

ΞΑΝΘΗ: Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν σήμερα (08-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19  και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 17χρονο και συνοδηγό τον 19χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, στην είσοδο της πόλης της Ξάνθης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν όλοι οι επιβαίνοντες.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο δράστες μετέφεραν με το παραπάνω αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Οι δύο διακινητές και οι έξι διακινούμενοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό  Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου παρέμειναν για νοσηλεία.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Συνελήφθη 21χρονος υπήκοος Συρίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη χθες (9-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της

x-default

Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, στους Αμαξάδες Ροδόπης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 21χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον ανατολικό κόμβο Ξάνθης το όχημα εισήλθε στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση αρχικά την Κομοτηνή, ενώ στη συνέχεια, στο ύψος του οικισμού Ιάσμου, κατευθύνθηκε προς την πόλη της Καβάλας, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε. Στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τη σύλληψη οι δύο δράστες, τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ο 21χρονος συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 21χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του.Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (7-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν,  ο οποίος μαζί με έναν 28χρονο ομοεθνή του που αναζητείται, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 26χρονο και συνοδηγό τον 28χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό στον κόμβο Ιάσμου και λίγο πιο κάτω ακινητοποιήθηκε. Ακολούθως, ο οδηγός  μαζί με τον  συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ο 26χρονος συνελήφθη άμεσα, ενώ ο 28χρονος κατευθύνθηκε σε παρακείμενη δασική έκταση, διαφεύγοντας της σύλληψη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

 Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Συρίας κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

 Συνελήφθη χθες (6-5-2018) το μεσημέρι, σε αγροτική παρέβρια περιοχή του Πέπλου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη άγνωστο δράστη, συνεργό του 45χρονου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο διακινητές να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο, όπως προέκυψε, μετέβησαν στην παραπάνω περιοχή, προκειμένου να παραλάβουν και να προωθήσουν στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονταν κρυμμένοι πλησίον της όχθης του ποταμού Έβρου.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο όχημα που επέβαιναν οι δύο δράστες, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο συνοδηγό, ενώ ο οδηγός του τράπηκε πεζός σε φυγή, σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, διαφεύγοντας τη σύλληψη.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των διακινητών περιλαμβάνει επίσης παράβαση της νομοθεσίας περί μέτρων ασφάλειας οχυρών θέσεων, καθόσον κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή, χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Συρίας οι οποίοι μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (8-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή της Νέας Βύσσας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 30 και 23 ετών, οι οποίοι μετέφεραν, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας και Ιράκ.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με δύο (2)  πλαστικές βάρκες,  είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη των δραστών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 100 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.

Κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές βάρκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (8-5-2018) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30, 28 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τους δύο 28χρονους  να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος και μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Λίγο πιο κάτω, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που λειτουργούσε ως προπομπός, συλλαμβάνοντας τους άλλους δύο δράστες.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 30χρονου περιλαμβάνει και το αδίκημα της κλοπής τροχοφόρου, καθόσον από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι για το όχημα που οδηγούσε είχε δηλωθεί κλοπή την 7-5-2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.