Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Με αφορμή την φωτιά στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Νίκαια ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο. Δυστυχώς για τον τόπο, εξ  αιτίας της ανικανότητας   αυτής της κυβέρνησης,  οι Έλληνες πολίτες η θα κλείνονται στις φυλακές λόγω χρεών στην εφορία, ή θα πέφτουν με τα πολεμικά αεροπλάνα, την ώρα που εκτελούν αποστολές προστασίας της Χώρας, ή θα τους καίει ζωντανούς την ώρα που πηγαίνουν στην δουλειά τους με τα λεωφορεία.

Ένα ακόμη στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στην ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι κάποιες «συλλογικότητες» κάτω από την ομπρέλα της μπορούν να ξυλοφορτώνουν τον κόσμο  και να  του καίνε την περιουσία.

Και είναι λογικό.

Όταν τα αεροπλάνα που πετούν οι πιλότοι της πολεμικές αεροπορίας είναι γερασμένα, είναι παλιά και ασυντήρητα και η κυβέρνηση με την παθητική της στάση επιτρέπει στην Τουρκία να το παίζει ο τσαμπουκάς του Αιγαίου και τα αεροπλάνα τους κυνηγούν μοιραία να έχουμε και την απώλεια νεκρών.

Όταν ο στόλος των λεωφορείων του ΟΑΣΘ είναι παλιός και γερασμένος είναι λογικό κάποια στιγμή να πάρει φωτιά και να κάψει τους επιβάτες – ευτυχώς αυτή την φορά πρόλαβαν να βγουν.

Αύριο;