Θυμάστε τον Αρχιλοχία που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε hot spot όπου πολλοί είναι αυτοί που θησαυρίζουν από όλο αυτό το παραμύθι; Βέβαια δεν φτάνει κάποιοι που θησαυρίζουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού και της Εθνικής Συνείδησης του,  δεν θέλουν όμως να προσλάβουν «Φιλιπινέζες» λόγω κόστους, για να προσέχουν τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι βρήκαν ανοιχτά τα σύνορα και μπήκαν έτσι απλά, ελέω κυβερνητικής ανυπαρξίας. Τα πολιτικά θρασίμια, προτιμούν τους Στρατιωτικούς όπως τον Αρχιλοχία γιατί ο κανονισμός είναι αμείλικτος και δεν δίνει το περιθώριο να προστατευτεί γιατί θεωρείτε άρνηση εκτέλεσης διαταγής και αυτό σημαίνει αυτόματα Στρατοδικείο.

Δυστυχώς ένας Σμηναγός είναι νεκρός, δύο στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Αδριανούπολη και ο Αρχιλοχίας απότακτος ελέω πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Ο Αρχιλοχίας δεν ήθελε να υπηρετήσει τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την λαθρομετανάστευση και αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Τον δίκασαν και το Στρατοδικείο τον αθώωσε γιατί η αποστολή του Στρατού είναι να προστατεύει την κυριαρχία της Χώρας και όχι να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες της κάθε κυβέρνησης.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

 

Ξήλωσαν τον Αρχιλοχία που αρνήθηκε να γίνει η Φιλιπινέζα των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,  παρά την αθωωτική απόφαση του Στρατοδικείου!!!!

Παρόλο που το Στρατοδικείο αποφάσισε την αθώωση του ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ, το Πρωτοβάθμιο & Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς & η ΗΓΕΣΙΑ, τα τσιράκια των ανίκανων κυβερνώντων,  αποφάσισαν την απόταξη του.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ