Υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ τον Γιώργο Πεταλωτή σκέφτονται στο Κίνημα Αλλαγής και Κουβέλης με την Φωφη

Το όνομα του πρώην υφυπουργού Γιώργου Πεταλωτή από την Κομοτηνή, άρχισε να ακούγεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό, ως πιθανού υποψηφίου για την θέση του περιφερειάρχη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρων θα έχουν οι περιφερειακές εκλογές όποτε αυτές γίνουν αφού με την λογική του ΣΥΡΙΖΑ κατάντησαν και αυτές εκκρεμές μιας και κανένας δεν γνωρίζει πώς και πότε θα γίνουν και με δεδομένο ότι οι λογικές της κυβέρνησης καμία σχέση δεν έχουν με τον Κλεισθένη θα γίνει και εδώ το … «έλα να δείς». Τώρα οι «δημοκράτες» ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Που τον ανακάλυψαν ένας θεός ξέρει. Τα «σαΐνια» της Δημοκρατίας μπορεί να μην γνωρίζουν ποιος είναι ο Αντρούτσος, όμως από αρχαία δημοκρατία, είναι άσσοι.

Έτερον εκάτερον. Το ΚΙΝΑΛ θα έχει πεταλωτή και από την ΝΔ διεκδικούν τρεις τέσσερες την ηγεσία της Περιφέρειας, θα ακολουθήσει και ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς όλοι πλέον οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλου ελπίζουν στις ψήφους που θα πάρουν από τους γειτονικούς νομούς.

Και μία απορία. Το κόμμα της Φώφης μας λένε ότι θα κατεβάσει τον Κουβέλη υποψήφιο αλήθεια ή ψέματα κυρία Γεννηματά; Μη μας κρατάτε σε αγωνία;

και αυτό υποψήφιο;