Εν τω μεταξύ ενώ ο κόσμος καίγεται, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περάσει το νομοσχέδιο για να μπορεί ένα μη φυσιολογικό ζευγάρι να υιοθετήσει ένα παιδί που κανένας δεν  ξέρει αν αύριο μεθαύριο που θα μεγαλώσει και θα δεχθεί – το μόνο σίγουρο, την πίεση της κοινωνίας- τότε ποια θα είναι η θέση των ανθρώπων που ψήφισαν έναν τέτοιο νόμο αλλά και των ομόφυλων ζευγαριών που θα παραδώσουν ένα παιδί, χωρίς να το ρωτήσουν, βορά σε μία κοινωνία όπως η Ελληνική που εξισλαμίζεται.

Σε καμιά εικοσαριά χρόνια οι μουσουλμανικές ορδές των παράνομων μεταναστών θα είναι πλειονότητα. Και γνωρίζουν όλοι – μακάρι να βγούμε ψεύτες – τι ένστικτα περί ισότητας των ανθρώπων επικρατούν σε αυτές τις χώρες από όπου προέρχονται.

Το ερώτημα πλέον χωρίς «φκιασίδι» μπαίνει ευθέως. Σε αυτόν τον κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους τα ομόφυλα ζευγάρια;

Δεν ξέρω αν η Ελληνική Κοινωνία είναι έτοιμη για όλο αυτό. Από την άλλη, έτσι και αλλιώς αν κάποιος αντιταχθεί και δεν συμφωνεί με αυτήν την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ που νομίζει ότι με τέτοιους «νεοτερισμούς» θα εξασφαλίσει την ψήφο του ακροατηρίου του και αν κάποιος δυστυχώς έχει αντίθετη γνώμη, θα βιαστούν οι «προοδευτικοί» να τον χαρακτηρίσουν ρατσιστή, οπισθοδρομικό, φασίστα και όλα τα «στολίδια» που χρησιμοποιούν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει στην ζωή τους και δεν έχουν αναθρέψει παιδιά.

Το ότι δεν έχουν δουλέψει φαίνεται στον τρόπο που διοικούν τον τόπο και το ότι δεν ξέρουν πώς αναθρέφουν τα παιδιά το ζούνε οι κάτοικοι των Εξαρχείων όπου γιοί Υπουργών, καίνε και ρημάζουν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία ανεξέλεγκτα.

Όταν κάποιοι γονείς έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά τους, πόσο σοφές αποφάσεις για το μέλλων των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών μπορούν να πάρουν;