ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΠΑΛΛΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

 

Γερβάσιος Σιδερίδης: Εδώ τα φαγητά τα μαγειρεύουμε μόνοι μας. Είμαι μάγειρας και ξέρω ότι η διασκέδαση ξεκινά πρώτα από το στομάχι.

Αίθουσα Εκδηλώσεων στο 6ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας στο Πετροχώρι.

Ένας χώρος όπου ο Ξανθιώτης μπορεί να πραγματοποιήσει την εκδήλωση του σε έναν φροντισμένο περιβάλλον που η ονομασία παραπέμπει σε παλάτι και σε ότι αφορά την διακόσμηση και την προδιάθεση που αποπνέει για την επιτυχία της όποιας εκδήλωσης.

Στον πανέμορφο χώρο του Αχίλλειον Παλλάς, χωρίς να ξοδέψει ο Ξανθιώτης μία ολόκληρη περιουσία,  μπορεί να πραγματοποιήσει την εκδήλωση του, τον γάμο του, την βάπτιση και φυσικά τον ετήσιο χορό τους οι σύλλογοι της Ξάνθης.

Μιλήσαμε με τον Γερβάσιο Σιδερίδη τον άνθρωπο που έχτισε από τα θεμέλια το Αχίλλειον Παλλάς, ένα πραγματικό παλάτι της διασκέδασης, για να απολαύσετε  εσείς τις οικογενειακές σας στιγμές, τις στιγμές του γάμου σας, της βάπτισης σας, τον χορό του συλλόγου σας και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής σας δραστηριότητα, μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον και μία άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά τις λογικές τιμές.

Ο Σιδερίδης Γερβάσιος είναι ο ιδρυτής του Αχίλλειον Παλλάς, με αφετηρία το κέντρο διασκέδασης  Κοσμάς το 1982 και μέχρι σήμερα ασχολείται με δεξιώσεις και χαίρει της στήριξης του κόσμου για την καλή και άψογη δουλειά του.

Η μέχρι σήμερα πολυετής εμπειρία του, δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό. Προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της δουλειάς του γιατί θέλει οι πελάτες – επισκέπτες να νοιώθουν ότι βρίσκονται μέσα σε ένα προσιτό παλάτι διασκέδασης. Λέει χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος που με προτιμάει, πρέπει να μείνει ευχαριστημένος για να ξαναέρθει ή να στείλει άλλους, δικούς του ανθρώπους».

Ο κ. Γερβάσιος από το 1982, σχεδόν μία ολόκληρη ζωή,   ασχολείται με το πώς θα νοιώσουν άνετα και ευχάριστα οι πελάτες στην πορεία του από το κέντρο ΚΟΣΜΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ μέχρι και σήμερα στο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΠΑΛΛΑΣ, μία πολυετής διαδρομή που συνοδεύετε από την αγάπη του κόσμου και την προτίμηση στις δικές του παροχές υπηρεσιών, για τις δικές τους ανθρώπινες στιγμές.

Ο ίδιος για αυτήν την προτίμηση του κόσμου λέει: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, ευχαριστώ όλους τους φίλους, τους γνωστούς τους συγγενείς που με προτιμάνε και ξέρουν ότι η δουλειά τους θα γίνει άψογα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο. Πάνω στην δουλειά μου, είμαι γνώστης της μαγειρικής και είμαι ο ίδιος μάγειρας, ετοιμάζω ο ίδιος τα φαγητά μου. Η κουζίνα είναι αποκλειστική δουλειά δική μου. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από τα φαγητά μου, την εξυπηρέτηση, τον χώρο μου γιατί όπως βλέπετε σε όποιο σημείο της αίθουσας και να καθίσετε έχετε οπτική επαφή με την πίστα όπου φιλοξενεί το νιόπαντρο ζευγάρι. Η μουσική μας είναι υπέροχη αν και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει την δική του ορχήστρα. Εμείς παραχωρούμε τα μηχανήματα αν δεν διαθέτει δικά της η ορχήστρα που επιλέγουν για τον δικό τους γάμο και αυτός που έρχεται εδώ μας δίνει συγχαρητήρια για την όμορφη βραδιά που πέρασε».

Αυτός είναι ο Σιδερίδης Γερβάσιος που από το 1982 φροντίζει να ομορφύνει τις δικές σας εκδηλώσεις στο Αχίλλειον Παλλάς, ένα προσιτό Παλάτι που σας χαρίζει στιγμές, διασκέδασης, χαράς και ευτυχίας.