Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Να συγχαρούμε λοιπόν τους υπερασπιστές της νήσου Ρω, τον Διοικητή και το προσωπικό της φρουράς το οποίο με την εμφάνιση του Τουρκικού ελικοπτέρου έριξαν τις προειδοποιητικές βολές και το απέτρεψαν. Κάνουμε την αναφορά γιατί ξαφνικά όλοι γίναμε ειδικοί και περισσότερο κάποιοι που προσπαθούν να καπηλευθούν πολιτικά την αντίδραση του Ελληνικού Στρατού που απλά εκτέλεσε τις εντολές και με βάση τον όρκο  που λέει ότι ορκίζεται να φυλλάττει μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος του την πατρίδα και τις σημαίες- γιατί δυστυχώς για κάποια αριστερά φασιστοειδή – κάποιοι σέβονται τον όρκο πρός την πατρίδα εν αντιθέσει με κάποιους που δεν ορκίζονται για την προστασία των συμφερόντων της πατρίδας αλλά χρησιμοποιούν τον όρκο για πολιτική εκμετάλλευση.

Έκαναν το καθήκον τους και πολύ απλά την δουλειά τους. Δουλειά της φρουράς είναι να αποτρέψουν στον εχθρό να πατήσει το πόδι του στο νησί. Εφάρμοσαν τον κανόνα που λέει ότι ρίχνουμε – εφ’ όσον ακόμη δεν βρισκόμαστε σε εμπόλεμο κατάσταση με την Τουρκία – προειδοποιητικές βολές και αν δεν υπακούσει τότε κάνουμε χρήση των όπλων.

Κάτι που έπρεπε να γίνετε σε ΄όλες τις περιπτώσεις που η Τουρκία παραβιάζει τον αέρα, την θάλασσα και την γη της Ελλάδος και αυτό θα πρέπει να συμπεριληφθεί και στις σκέψεις και υπολογισμούς του πολιτικού προσωπικού της Χώρας.

Προειδοποιητικές βολές στα Τούρκικα αεροπλάνα, πλοία και πεζούς της Τουρκίας για να δούμε επιτέλους πόσα απίδια χωρά ο σάκος τους και ως πού φτάνει ο ψευτοτσαμπουκάς τους.