Για εσένα Ταύρε, η είσοδος του Δία στο Σκορπιό, θα φέρει αναστάτωση στα ερωτικά σου, καθώς θα επηρεάσει τον 7ο Οίκο σου (οίκος των ερωτικών σχέσεων, των επαγγελματικών συνεργασιών και του γάμου!). Αν είσαι ελεύθερος κι ωραίος, οι επόμενοι δεκατρείς μήνες θέλουν να σε φέρουν κοντά με πολλά γοητευτικά άτομα, κάποιο θα σου κάνει, δεν μπορεί! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, θα καλοπεράσεις με το ταίρι σου, μέσα σε έναν πολύχρωμο ζωηρό, διασκεδαστικό φιλικό κύκλο.

image: https://ethernews-kmfkropenrqxjc5qswrr4mp71wez0ftaimdoekahniox.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2017/12/taurus.png

Δίας στο Σκορπιό και Ταύρος. Τι θα φέρει και πως θα σε επηρεάσει;
Δίας στο Σκορπιό και Ταύρος. Τι θα φέρει και πως θα σε επηρεάσει;

Ο Δίας στο Σκορπιό, απαιτεί να γίνεις πιο κοινωνικός, πιο φιλικός, πιο ερωτικός. Όλο το παιχνίδι παίζεται στον τομέα των συναναστροφών σου, οπότε επιβάλλεται να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Η τύχη σου είναι κάπου εκεί έξω, στις νέες επαφές ή στη σύσφιξη των υπαρχουσών. Μη μουχλιάσεις μέσα στο σπίτι και μην επιτρέψεις στο ταίρι σου να σε κλείσει μέσα. Οι ευκαιρίες του φιλόδοξου Δία, δε θα σε βρούν στον καναπέ να τρως πατατάκια και να βλέπεις tv, αλλά στον κοινωνικό στίβο, εκεί που είναι ο κόσμος μαζεμένος, στις γιορτές, στις συγκεντρώσεις, στις επαγγελματικές εκδηλώσεις, όπου πρέπει να είσαι μέσα σ’όλα και να προσεταιριστείς (να πλησιάσεις) όσο περισσότερο κόσμο μπορείς.

Δεν είναι εποχή για να είσαι επιλεκτικός. Το ξέρω ότι υπήρξαν και υπάρχουν άτομα στη ζωή σου που σιχαίνεσαι να συναντάς: όμως τώρα, πρέπει να παίξεις έξυπνα και διπλωματικά. Από κάθε άνθρωπο έχεις να κερδίσεις κάτι, φόρα το χαμόγελό σου και κατέκτησε. Οι ευκαιρίες βρίσκονται στις συνεργασίες. Μην κυνηγήσεις τίποτα ατομικά τους επόμενους 13 μήνες. Μπες σε δυνατές ομάδες, στις ομάδες που κερδίζουν, για να επωφεληθείς κι εσύ. Μαζί με το βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα. Γίνε μέλος σε λέσχες, συλλόγους, συντεχνίες. Και κυρίως, μην μείνεις μέσα!

Ο Δίας, ο σημαντικότερος ίσως από τους εξωτερικούς πλανήτες, θα περάσει από το Ζυγό στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 10 Οκτωβρίου 2017. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση επί 13 μήνες.

Διάβασε τις γενικές προβλέψεις εδώ!

Read more at https://ethernews.com/dias-sto-skorpio-kai-tavros/#SvLU5qaZfadL3osd.99