ΑΝΤΙΔΕΛΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ  Νο 16

 Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Ο Γ. Τσιτιρίδης, δήμαρχος Αβδήρων σε μία προσπάθεια να μαζέψει ψήφους αποφάσισε να μετατρέψει το αεροδρόμιο του Ζυγού σε … παζάρι.

Από την άλλη πολιτικοί ινστρούχτορες τύπου Μωραίτη βρήκαν αφορμή να δείξουν το μεγάλο τους ενδιαφέρων για την λειτουργία της αγοράς, στηλιτεύσουν την ανικανότητα του Τσιτιρίδη λέγοντας ότι δεν λαμβάνει υπ όψη τους επαγγελματίες της Ξάνθης και ότι θα χαθούν μεροκάματα.

Ο ένας χωρίς να μελετήσει το θέμα και το αίτημα των μικροπωλητών του δήμου του έβγαλε μια απόφαση δημοτικού συμβουλίου στο γόνατο και ο άλλος που τάχα κόπτετε για τα συμφέροντα των επαγγελματιών της πόλης καυτηριάζει τον κακό δήμαρχο Τσιτιρίδη.

Δυστυχώς εδώ ισχύει το κανένας δεν νοιάζεται για κανέναν. Αλλά και οι δύο τους για το δημόσιο προφίλ τους και πώς αυτό θα φέρει ψήφους στον έναν και θα ενισχύσει την θέση του άλλου ως εκπροσώπου των επαγγγελματοβιοτεχνών,

Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν χρειάζεται μόνο να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι.

 

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

 

Αυτό λέει ο Β. Τσολακίδης για τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ κ. Χατζόπουλο. Είναι ένα σημαντικό ζήτημα αυτό που καταγγέλλει η παράταξη Τσολακίδη για ρουσφετολογικές προσλήψεις αλλά αυτό έχει και μία άλλη διάσταση. Τελικά όχι ένα, όχι δύο αλλά 500 μνημόνια να περάσουν οι κάποιοι παραμένουν οι ίδιοι.

Ρουσφετολογικές προσλήψεις; Τι είναι αυτό;

 

Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ

 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός που μία επιχείρηση ενώ είναι μονοπώλιο έχει χρέη.

Ο λόγος φυσικά που είδαμε στις κολώνες τα χαρτάκια καρφιτσωμένα που λένε στους πολίτες – όμηρους της αρπαχτικής πολιτικής της πότε θα τους κόψει το ρεύμα τάχα μου ντε για να βελτιστοποιήσει τις υπηρεσίες της. Μία ΔΕΗ που στην εποχή της ηλεκτρονικής αμεσότητας κολλά χαρτιά στις κολώνες για να ενημερώσει τον κόσμο.

 

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

 

Στον Εχίνο και την Νυμφαία θα τιμήσει η πολιτεία τους Έλληνες Στρατιώτες Χριστιανούς και Μουλμάνους που υπερασπίστηκαν τα πάτρια εδάφη μέχρις ενός.

Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι από τα στελέχη της μειονότητας οι οποίοι προσπαθούν κομμάτι αυτής της Χώρας να το παραδώσουν στα χέρια του δικτάτορα Ερντογάν.

Το θέμα βέβαια είναι ότι η Ελλάδα τιμά και τους ήρωες μουσουλμάνους, άραγε όταν αυτοί, – τα τσανάκια του Προξενείου –  παραδώσουν αυτό το κομμάτι της Χώρας, την Θράκη στην Τουρκία, η Τουρκία θα τους τιμήσει ή θα τους χαρακτηρίσει Γκιουλενιστές και στην καλλίτερη περίπτωση θα σαπίσουν στις φυλακές;

 

Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ

Ειλικρινά πώς να σχολιάσει κανένας την φράση του «σαλντιμπάγκου» Κουρουπλή όταν λέει,  ότι του λένε,  πώς τα μαγαζιά έχουν δουλειά και οι μαγαζάτορες είναι ικανοποιημένοι;

Απλά δεν το σχολιάζεις και στις επόμενες εκλογές τον στέλνεις στα μαγαζιά να ψωνίσει για να καταλάβει.

Εκτός αν είσαι τόσο … μα τόσο … μαζόχας – που πολλοί είναι – και τον ξαναψηφίσεις.