Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Όχι μην πάει ο νους σας σε γεννήσεις που σημειώθηκαν στην Θράκη τον μήνα Μάρτιο αλλά στην … σύλληψη παράνομα εισελθόντων στην Χώρα μας.

Σύμφωνα με την μηνιαία έκθεση της αστυνομίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, ο παραπάνω αριθμός είναι ο αριθμός ατόμων ξένων χωρών οι οποίοι καταπάτησαν με την βοήθεια δουλεμπόρων τα σύνορα της Χώρας μας παραβιάζοντας έτσι την ακεραιότητα της, όπου αυτό το   θέμα η Χώρα μας το πλήρωσε πολύ ακριβά επιτρέποντας με τους παιδαριώδεις χειρισμούς της την παράνομη σύλληψη και κράτηση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών η οποίοι κατηγορούνται για παραβίαση συνόρων και κρατούνται παράνομα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης σε αντίθεση με την λαμπρή υποδοχή που επιφυλάσσει στους παράνομους μετανάστες η “δημοκρατική” χώρα μας η οποία ενώ κάνει τα πάντα για να ενσωματωθούν οι παράνομα εισελθόντες πολίτες άλλων χωρών,  εκτοπίζοντας τους νόμιμους πολίτες αυτής,  οι οποίοι λόγω των εξοντωτικών μέτρων λιτότητας που παίρνει σε βάρος των πολιτών τους η κυβέρνηση,  αναζητούν την τύχη τους μετατρεπόμενοι σε νόμιμοι μετανάστες σε άλλες χώρες,  αφήνοντας έτσι το πεδίο ελεύθερο στην αποίκηση της χώρας μας.

Δυστυχώς τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την ανικανότητα της κυβέρνησης να θωρακίσει την χώρα μας και παράλληλα του πώς αντιλαμβάνονται οι όμορες χώρες τους παραβάτες των συνόρων τους.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι η εγκληματικότητα σύμφωνα πάντοτε με  τα στοιχεία της Αστυνομίας έχει ανέβει κατακόρυφα σε ότι αφορά τις κλοπές και την διακίνηση των ναρκωτικών.

Η ανικανότητα της κυβέρνησης απέναντι στην αύξηση της εγκληματικότητας στην ΑΜΘ, είναι ότι απλά διαπιστώνει και αυτή μαζί με τους πολίτες της ότι αυξάνεται το πρόβλημα, ευχόμενη να λυθεί. Κανένας βέβαια δεν γνωρίζει από ποιους περιμένει η κυβέρνηση να λυθεί το πρόβλημα.