Σε συνέχεια των δράσεων για την στήριξη του μικρού Βασίλη ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα στην επίλεκτη ομάδα του Παλλαλιακού, που αποτελείται από γνωστούς Πόντιους μουσικούς και όχι μόνο.

Παρουσία αρκετού κόσμου, και ακόμη περισσότερου που μπορεί να μην έδωσε το παρών στο γήπεδο του Πετεινού αλλά ενίσχυσε την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήρια, η ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης κέρδισε με 4-1 την ομάδα του Παλλαλιακού, που είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, σε ένα παιχνίδι χορταστικό από μπάλα αλλά και από απολαυστικές στιγμές που έφεραν ευθυμία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για την ιστορία τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Πουτακίδης Γ., Παπαδόπουλος Λ., Αναστασιάδης Σ. και ο Ανέστης Νεοφυτίδης, ενώ για τον Παλαλλιακό μειώσει ο Σαράτσης Στ.

 Συλ.Ποντίων Ν.Ξανθης: Χαραλαμπίδης Σ., Αποστολίδης Μ., ΕλευθεριάδηςΑ., Πουτακίδης Γ., Σισμανίδης Δ., Χαϊτίδης Δ., Ιωαννίδης Σ., Ευφραιμίδης Χ., Θεοχαρίδης Μ., Αναστασιάδης Σ., Παπαδόπουλος Α. Έπαιξαν και οι: Μιχαηλίδης Μ., Νεοφυτίδης Α., Χαραλαμπίδης Γ., Αργυρόπουλος Δ., Αναστασιάδης Ε., Κόντης Σ., Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ε., Αμοιρίδης Α., Δερμεντζίδης Π., Δαηλίδης Π., Παπαδόπουλος Γ., Κουμουλίδης Γ.

Παλλαλιακός: Σπυρίδης Α., Γκόσιος Γ., Ζημπιλιάδης Σ., Πανιδης Θ., Κυρμανίδης Χ., Βαμβακίδης Δ., Σαράτσης Σ., Καλιοντζίδης Χ., Ιορδανίδης Χ., Ιωαννίδης Γ., Σαράτσης Δ. Έπαιξαν και οι: Κυρμανίδης Π., Ασλανίδης Χ., Πατουλίδης Χ., Κυργιατζιδης Ν. Προπονητής: Μίλτος Ανδρεανίδης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Σπύρο Σπάρταλη τους οποίους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης την διοίκηση του ΜΑΣ Άρης Πετεινού για την παραχώρηση του γηπέδου και τις ανέσεις που παρείχαν στις δύο ομάδες , την διοίκηση του Απόλλων Διομηδείας για την παραχώρηση του γηπέδου τους για προπόνηση, την ΕΠΣ Ξάνθης, τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη , το CoppyCoffe για την εκτύπωση των εισιτηρίων και των αφισών και τον κόσμο που ήταν κοντά στην προσπάθεια μας αυτή.

Τέλος θερμές ευχαριστίες και τον έπαινο μας στον προπονητή και μέλη του Παλλαλιακού που, πέρα από το κίνητρο να ακουστεί όσο γίνεται περισσότερο το όνομα του Πόντου,  με την συμμετοχή τους  σε τέτοιους αγώνες προσφέρουν χαρά στον κόσμο και χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.