Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018» προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές. Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Α.Μ-Θ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η διοργάνωση, την οποία και αυτή τη χρονιά διοργανώνουν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από κοινού με την ΔΕΘ – HELEXPO, έχει ως βασική κατεύθυνση τον αγροδιατροφικό τομέα και δίνεται έμφαση στην επιχειρηματική εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ, στο 12 τ.μ. περίπτερο του Επιμελητηρίου. Ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι:

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2018
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπων κάθε επιχείρησης.

 

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε, σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στο Fax (2541025987) ή στο e-mail (info@ebex.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση, κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).