Καλέσαμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ κ. Σδρέβανο στο κινητό του τηλέφωνο και στα δύο νούμερα ξεκινώντας από το υπηρεσιακό αλλά δεν μας έκανε την χάρη να απαντήσει προκειμένου να ενημερωθούμε σχετικά με τις κάμερες όπου μεταξύ μας ορθώς έπραξε. Ειδικότερα στα σημεία όπου γίνονται οι εισπράξεις των λογαριασμών σαφώς και πρέπει να υπάρχει μία κάμερα καταγραφής και επόπτευσης του χώρου.

Για φανταστείτε να γίνει ληστεία και να μην υπάρχουν στοιχεία καθώς επίσης και στις απομακρυσμένες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΞ  είμαστε υπέρ του να υπάρχουν κάμερες.

Εδώ σε συγκεκριμένη τράπεζα την ώρα που μπαίνεις μέσα αν δεν κοιτάξεις στην κάμερα δεν σου ανοίγει την πόρτα για να μπεις μέσα.

Τέλος πάντων ορθώς έπραξε και έβαλε κάμερες ο Σδρέβανος. Όλα τα άλλα που λέει η αντιπολίτευση του δήμου Ξάνθης, περί προσωπικών δεδομένων είναι για να λέγονται.

Πάμε όμως στο δια ταύτα.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός  που καλούμε τον κ. Σδρέβανο και δεν απαντά προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας μέσω της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων που του ανέθεσε ο Ξανθιώτικος λαός. Δεν αμς έκανε την χάρη γιατί προφανώς αυτό που έλεγε μέχρι σήμερα δεν ισχύει. Δηλαδή σε κατ ιδίαν συζητήσεις έλεγε εγώ δεν είμαι πολιτικός εγώ ήρθα στον δήμο Ξάνθης για να δουλέψω. Τελικά φαίνεται πώς η ριμάδα η εξουσία είναι γλυκιά αφού κατάφερε και «άλωσε» ακόμα και τον Σδρέβανο. Προφανώς ο δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος με την εξουσιομανία του τον «χάλασε».

Κύριε Σδρέβανε όταν ακολουθάς τα χνάρια του δημάρχου σου που σηκώνει το τηλέφωνο μόνο στους κολλητούς, τότε λογικό είναι να κάνεις τα ίδια.

Ο λαός της Ξάνθης όμως δυστυχώς για κάποιες «πολιτικές» προσωπικότητες,  μπορεί να αργεί,  αλλά δεν λησμονεί.