Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Μόλις ο Φ. Κουβέλης που υποστήριζε ως νομικός- θα πει κάποιος ότι έκανε την δουλειά του ο άνθρωπος για να βγάλει τα προς το ζην … και είναι θεμιτό μέχρις ενός σημείου … αλλά… τους αντιρρησίες συνείδησης στα δικαστήρια τους υποστήριζε.

Δηλαδή, υποστήριζε  τους Έλληνες πολίτες που δεν πιστεύουν στα ιδανικά της στράτευσης και την αρνούνται. Κλείνει η παρένθεση και πάμε στο δια ταύτα.

Μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Ξάνθη,  ο Φ. Κουβέλης, τελείωσε τις δηλώσεις του και αφού τόνισε ότι είναι περήφανος που οι Ένοπλες Δυνάμεις που ηγείται,  αποπνέουν ασφάλεια στους πολίτες  και γενικά όλα τα ξύλινα λόγια που λένε οι πολιτικοί σε αυτές τις περιπτώσεις,  τον ρωτήσαμε τι γίνεται με τους αιχμαλώτους Στρατιωτικούς.

Απάντησε σχετικά εύκολα γιατί συνήθισε στο παραμύθι που πουλάει η κυβέρνηση στους «σανοφάγους» πολίτες.

Τον ρωτήσαμε αν τα τηλέφωνα των δύο Στρατιωτικών ομήρων στην Αδριανούπολη είναι «καθαρά»,  απάντησε μονολεκτικά «ναι» και εκεί που ετοιμαζόμασταν να τον ρωτήσουμε κάτι άλλο, μπήκε μπροστά μας άκομψα,  η «ορνιτνάτζα» του, προφανώς κάποιος άνδρας της ασφάλειας του,  για να τον … προστατέψει άραγε από τι; Και τον απομάκρυνε. Γιατί άραγε;

Προφανώς για  να κρύψει αλήθειες από τν Ελληνικό Λαό.

Άλλωστε,  έτσι εξηγείτε και η «κεκλεισμένων των θυρών»  συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού στο Ελλισσώ,  όπου έγινε μεταξύ δύο τριών συγκεκριμένων «κολλητών» του ΣΥΡΙΖΑ,  μέσων ενημέρωσης.

Το μάθαμε εκ των υστέρων βέβαια ότι ο Φ. Κουβέλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου το βράδυ του Σαββάτου μόνο στους εκλεκτούς και «προοδευτικούς» δημοσιογράφους χωρίς να μπει στην διαδικασία να καλέσει  όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όπως συνηθίζεται.

Ο κύριος Κουβέλης, προφανώς για να μην μπει στην διαδικασία να απαντήσει σε ερωτήσεις δύσκολες,  προτίμησε να καλέσει 2 ή 3 κολλητούς  δημοσιογράφους του κόμματος  και να κάνει την συνέντευξη του και προφανώς αυτή η ενέργεια του κ. Κουβέλη έδωσε το οκ στην «ορντινάτζα» του να μπει μπροστά στις κάμερες,  όταν είδε ότι αυτοί οι κακοί και φασίστες δημοσιογράφοι θέλουν να ρωτήσουν και άλλα πράγματα τον Υπουργό, υπεύθυνο για την ασφάλεια της Χώρας και σε σχέση πάντοτε με την επεκτατική σε βάρος της Χώρας μας συμπεριφορά της Τουρκίας, και να τον απομακρύνει,  αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους πλην των «δικών» του που ικανοποιήθηκαν. Εννοούμε των «προοδευτικών».

«Πετυχημένος» πολιτικός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι όταν έχεις την υποστήριξη και την ασφάλεια που σου παρέχουν οι «ορντινάντζες» και κάποια μέσα ενημέρωσης.

Βέβαια η κολόνια κρατάει χρόνια όταν  πριν από χρόνια, ήρθε ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στην Ξάνθη και τον ρωτήσαμε κάτι απλό και συνηθισμένο. Γιατί επέλεξε να ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ξάνθη  από την Μύκη; Κάτι που βέβαια, προσβλέποντας στους μειονοτικούς ψήφους το κάνουν όλα τα κόμματα.

Τότε θυμάμαι ότι  θύμωσε γιατί του έκανα αυτήν την ερώτηση.

Τώρα θύμωσε ο «μπράβος» του.

Πάντως όλο και  κάτι γίνεται,  όλο και κάποιοι  θυμώνουν,  όταν γίνονται δύσκολες ερωτήσεις από δημοσιογράφους στους πολιτικούς και η απαντήσεις μένουν  μετέωρες.

Θέλει προσπάθεια για να κρύψει κανείς την αλήθεια.