Oι σύλλογοι της Superleague στο Δ.Σ του συνεταιρισμού που ολοκληρώθηκε αποφάσισαν ομόφωνα να εισηγηθούν στον Γιώργο Βασιλειάδη την επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Με 16 στους 16 ψήφους το Δ.Σ. της Superleague αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί τους όρους του υφυπουργού αθλητισμού και να ζητήσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος από το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου!

Μάλιστα, αποφασίστηκε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει -κανονικά- από την26η αγωνιστική του. Αυτό σημαίνει πως -αν οριστικοποιηθεί η “σέντρα” της Superleague από τον κ. Βασιλειάδη- την Κυριακή θα έχουμε το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν ο μοναδικός της 25ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη!

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Ξάνθη
Κέρκυρα-Λαμία
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς

Η συνεδρίαση του ΔΣ

Από τις 13:30 ξεκίνησε η προσέλευση των εκπροσώπων των συλλόγων στα γραφεία της Superleague στο Μαρούσι. Έξω από το κτίριο βρέθηκαν εξαρχής δυο περιπολικά για παν ενδεχόμενο, ενώ πραγματοποιούταν ενδελεχής έλεγχος σε όποιον έμπαινε.

Για τη Superleague παρίστανται φυσικά στο συμβούλιο ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης. Παράλληλα, παρόντες είναι και μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν στη σύσκεψη των συλλόγων της Superleague ο Γιάννης Βρέντζος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, o αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Παύλου, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς και ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Για τον ΠΑΟΚ, το «παρών» έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης και την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο ομότιτλος του και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον συνεταιρισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης.

Εξάλλου, παρόντες είναι ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας και ο πρόεδρος των Αγρινιωτών, Μάκης Μπελεβώνης, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αλέξης Κούγιας και ο αντιπρόεδρος και Δ/Σ Σωτήρης Μάρκου για την ΑΕΛ, ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού, Λάμπρος Μπαλόκας και ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Λαμίας, Σάκης Τσικνής.

(πληροφορίες: Gazzetta –Newsit)