Οι Ρουμάνοι λόγω της παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος ζήτησαν την άποψη του Παντελή Καπετάνου.

«Είδατε τι έγινε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Σταμάτησαν το πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει. Είναι απίστευτη κατάσταση. Πλέον στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο, δεν παίζεται στα γήπεδα αλλά στα δικαστήρια. Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ήταν ένα καθαρό γκολ από τον ΠΑΟΚ, το οποίο ο διαιτητής το μέτρησε και στην συνέχεια ακύρωσε την απόφασή του και το παιχνίδι δεν τελείωσε. Δεν ξέρω γιατί άλλαξε την απόφασή του. Κανένας δεν γνωρίζει τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα.

Είναι τρέλα. Το πρόβλημα είναι πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε με το πιστόλι στο γήπεδο. Ήταν κάτι που το είδαν όλοι. Ο ΠΑΟΚ για εμένα ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το δικαστήριο πλέον θα αποφασίσει. Ο τίτλος δεν κρίνεται πλέον στο γήπεδο αλλά στο δικαστήριο και αυτό είναι πρόβλημα», σχολίασε ο πρώην στράικερ της Στεάουα Βουκουρέστιου.

Ο Καπετάνος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Βέροια εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στη Ρουμανία.

«Θέλω να επιστρέψω στη Ρουμανία. Ειλικρινά το θέλω. Ήμουν κοντά στην Ιάσι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ήθελα να μείνω με την οικογένεια μου και τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο.

Τον χειμώνα ο ατζέντης μου μίλησε με ομάδες εκεί. Το καλοκαίρι θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Ρουμανία. Για μένα και την οικογένεια μου ήταν καλά εκεί».

Πηγή: gazzetta.gr