Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Το τι κρύβετε πίσω από την πώληση της ΣΕΚΑΠ με μια πρώτη ανάγνωση μετά και τα τελευταία γεγονότα που σχετίζονται με τον Ιβάν Σαββίδη όπως η άδεια για τηλεοπτικό σταθμό από τον ΣΥΡΙΖΑ «καναλάρχη», το μεγάλο πρόστιμο της καπνοβιομηχανίας που η κυβέρνηση Τσίπρα δεν «διευθέτησε» και φυσικά καταλυτικό συμβάν αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ όπου η Αθήνα για μία ακόμη φορά έβαλε, έστω έχοντας δίκιο στις παραμέτρους και την συμπεριφορά Σαββίδη, «τερμπιέ» στις βορειοελλαδίτικες ομάδες.

Προφανώς το τελευταίο πόνεσε τον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή και τις τελευταίες δηλώσεις του γιού του σε ανάρτηση του σε μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι πλέον «φεύγουμε πάμε Ρωσία» σημαίνει ότι ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Αποτέλεσμα να τα μαζεύει σιγά σιγά ο Ιβάν Σαββίδης από τον τόπο που ο ίδιος λάτρεψε – άλλωστε κάπως έτσι γίνεται και με τους υπόλοιπους Έλληνες που αγαπάνε μεν τον τόπο τους αλλά οι πολιτικοί τους τον μισούν.

Ελπίζουμε ότι αυτή η πώληση από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη να είναι η τελευταία και να συνεχίσει να υποστηρίζει τις υπόλοιπες επενδύσεις του στην Θεσσαλονίκη όπως τον ΠΑΟΚ το Μακεδονία Παλλάς, το «Κόκκινο κτίριο» απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, και πολλές άλλες επενδύσεις.

Εκτός αν ο Σαββίδης «διώχνει » από τα χέρια του τις εταιρείες οι οποίες έχουν σχέση με τα καπνικά προϊόντα για να ασχοληθεί με κάτι νέο.

Όσο για τους εργαζόμενους της ΣΕΚΠΑ και την Ξάνθη, φαίνεται πώς το έχει η μοίρα της να μην στεριώσει κανένα πρώην «συνεταιριστικό εργοστάσιο»

Αν διασφαλίσθηκαν οι θέσεις εργασίας με την πώληση … θα περιμένουμε.