Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Διάβασα  ότι επιστρέψαμε στην Τουρκία ένα πλοίο και το πλήρωμα του, που ήταν παράνομοι.

Και άθελα το μυαλό του καθενός πάει στα δύο Ελληνόπουλα που κρατούνται αιχμάλωτα στην Τουρκία.

Παράλληλα η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε τρία δισεκατομμύρια στον Ερντογάν και δικό μας μερίδιο, στα πλαίσια της συμφωνίας για το προσφυγικό την στιγμή που  η Ευρωπαϊκή  Ένωση κωφεύει στις εν ψυχρό επιθέσεις της Τουρκίας και κρατά παράνομα τα δύο μας παλληκάρια.

Δηλαδή για να καταλάβει κανένας την Εξωτερική Πολιτική της Ελλάδος,  ενώ είχε δύο μεγάλα ατού στα χέρια της τα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων για να μην κακοκαρδίσει την Γερμανία και τον Ερντογάν και δεν μπήκε καν στην λογική της ανταλλαγής των δύο Στρατιωτικών. Δηλαδή απ’ ότι έδειξε η λογική Κουβέλη και το νέο δόγμα στο ΥΠΕΘΑ αυτά τα παιδιά είναι για πέταμα.

Η Ελλάδα επέστρεψε ένα πλοίο και το προσωπικό που παρανόμησε στην Ελλάδα και έδωσε το οκ για να εκταμιευτούν τα 3 δις της συμφωνίας από την Ε.Ε. για το προσφυγικό, για να μπορεί δηλαδή ο Ερντογάν με τα δικά μας λεφτά να μας εκβιάζει λέγοντας μας μην κουνιέστε γιατί θα αμολήσω τους «πρόσφυγες» στην Ελλάδα και εμείς τα «ντουγάνια», πιστά στις λογικές του ενδοτισμού, δεν βάλαμε ούτε ένα βέτο στην χρηματοδότηση και επιστρέψαμε τους παράνομους στην Τουρκία. Έστω και για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφε.

Με τις υγείες μας.

Ελπίζουμε μόνο, με αυτούς τους αεριτζίδες της πολιτικής που μπλέξαμε, να μην δούμε χειρότερα.

Αυτοί οι τύποι έχουν το χρήμα για να νοικιάσουν ελικόπτερα και να την κοπανήσουν εγκαταλείποντας την Ελλάδα να γίνει στάχτη και μπούρμπερη. Τους έχω ικανούς.