Ανθελληνική Δήλωση ΝΑΤΟ: «Να Τα Βρείτε Μόνοι Σας Για Το Θέμα Των Δύο Ελλήνων Στρατιωτικών – Η Τουρκία Είναι Πολύτιμος Σύμμαχος»

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Όποιος πιστεύει ακόμη ότι «ανήκομεν εις την Δύσην» είναι βαθιά νυχτωμένος. Και για να δούμε πόσο βαθιά νυχτωμένοι είμαστε προσπάθησα με ερώτηση μου προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κ. Χατζηδάκη να καταλάβω πώς θα αντιδρούσε η ΝΔ αν ήταν στην κυβέρνηση και της τύχαινε αυτό το επεισόδιο με την σύλληψη των δύο στρατιωτικών από την Στρατοχωροφυλακή,  δηλαδή τους «Πραιτωριανούς» του Ερντογάν. Ο Κ. Χατζηδάκης μου είπε ότι θα αφήναμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Δηλαδή το γνωστό του αείμνηστου Κ Καραμανλή, «ανήκομεν εις την Δύσην»  και μετά από αυτό που είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και ελεγχόμενος από την Αμερική είδαμε τα χαΐρια μας.

Προσπάθησα να επιμείνω στο ερώτημα εμείς ως Χώρα, ενοχλήθηκε λίγο,  τι θα κάνουμε εκτός από τους ανοιχτούς διαύλους επικοινωνία με τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους (;) που μας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, με δεδομένο ότι η Τουρκία είναι αυτή που είναι και δεν αλλάζει, η Αμερική είναι αυτή που είναι και καίγετε ο κ@λος της να κρατήσει τον δικτάτορα Ερντογάν στο ΝΑΤΟ αδιαφορώντας για την Ελλάδα και το δίκιο της και φυσικά η Ε.Ε. είναι αυτή που είναι και συνεργάζεται ανάλογα με τα συμφέροντα της Γερμανίας. Εμείς ως Χώρα τι πρέπει να κάνουμε;

Η απάντηση, ενοχλημένη, ήταν ακριβώς η ίδια.

Εμείς δυστυχώς με αυτούς τους πολιτικούς που διαλέγουμε ως ψηφοφόροι, θα είμαστε μία ζωή κρεμασμένοι από τα @ρχ@δι@ των Ευρωπαίων και των Αμερικάνων.

Σε αυτήν την περίοδο τι μπορούμε να κάνουμε, ίσως ρωτήσουν κάποιοι στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν το ανίκανο πολιτικό σύστημα που διοικεί την Χώρα.

Και η απάντηση έρχεται μόνη της. Έτσι όπως τα κάναμε, σ@@τ@ εδώ και τόσες δεκαετίες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.

Μπορούμε όμως να σκύψουμε το κεφάλι κάτω, χθες, σήμερα,  όλοι μαζί και να ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ με βάση τα σημερινά δεδομένα και τις συμπεριφορές των «άσπονδων φίλων» και συμμάχων, την Εξωτερική μας πολιτική για τις επόμενες δεκαετίες.

Για να μην χαθούν και άλλες γενιές.

Μεταξύ μας κάτι τέτοιο ήθελα να ακούσω από τον ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά και από την εν δυνάμει κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αράξει στις πολυθρόνες της εξουσίας και η ΝΔ θέλει τις πολυθρόνας της εξουσίας.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ