ην επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγες ώρες μετά τα έκτροπα στο γήπεδο της Τούμπας που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ κι έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών μέσων ενημέρωσης.  Το ματς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς μετά το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο 90ο λεπτό και την απόφαση του Γιώργου Κομίνη να μην μετρήσει το τέρμα, ακολούθησε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Διαβάστε επίσης

Τις αμέσως επόμενες ώρες θα γίνουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου, την ομοσπονδία και τη Λίγκα, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA, είπε ο κ. Βασιλειάδης τονίζοντας: «Πάμε σε μια επ αόριστον διακοπή και βλέπουμε. Το πρωτάθλημα δεν θα επανεκκινήσει αν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους».

Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε τη μάχη για διαφάνεια κι ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν όμως πολλά να γίνουν ακόμη. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια, ούτε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος, αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος, πρόσθεσε ο κ. Βασιλειάδης.