Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Οι Έλληνες τα καταφέρνουν μόνοι τους καλά αφού έστειλαν με πρωτοβουλία των κατοίκων της Ορεστιάδος μηνύματα στην Τουρκία που αδυνατούν οι Έλληνες πολιτικοί με τους μηχανισμούς που διαθέτουν να στείλουν μιλώντας την γνωστή σε όλους «ξύλινη» γλώσσα ακόμη και στα Εθνικά θέματα.

ΠΡΩΤΟΝ: Οι Ορεστιαδίτες είπαν στους Τούρκους ότι είμαστε γείτονες και πρέπει να ζήσουμε ειρηνικά.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Εφόσον είμαστε γείτονες θα ζούμε από τα δικά μας λεφτά που πάνε μία προς τα δικά σας τα σύνορα και μία προς τα δικά μας. Αποτέλεσμα; Οικονομικά  νεκρή η Αδριανούπολη.

ΤΡΙΤΟΝ: Αυτό το μήνυμα είναι και προς τους πολιτικούς της Ελλάδος. Εσείς κάντε την πολιτική σας αλλά τον λαό αφήστε τον ήσυχο.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Ο ίδιος ο λαός με την συμμετοχή του μπορεί να αλλάξει πράγματα.

ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΝ: Αν χρειαστεί να προστατεύσουν τα σύνορα τους δεν χρειάζονται πολιτικούς κηδεμόνες.

ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Οκ είπαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «προοδευτικών» οριζόντων που δέχεται ότι οι μειονοτικοί βουλευτές της Θράκης λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδος και άρα έχουν λόγο να είναι μέσα σε μία «κεκλισμένων» των θυρών συνεδρίαση που αφορά την ασφάλεια της Χώρας, βέβαιοι πώς δεν θα τρέξουν να τα μεταφέρουν στον «δικό» τους Ερντογάν. Ποιό «δημοκρατικός» και «προοδευτικός» πεθαίνεις. Εδώ παλληκάρια του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάμε για «προοδευτικό» παραμύθι, αλλά για την ασφάλεια της Χώρας.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΛΟ

Ελπίζουμε την άλλη φορά ο αγαπητός Σαββίδης να μην μπει στο γήπεδο φορτωμένος με κανένα πολυβόλο αλλά «ΡΑΜΠΟ». Έλεος,  πόσο «μπ@δελ@» καταντήσατε την Χώρα;

ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ

Βάλτε στα κανάλια σας και άλλα τουρκοσήριαλ. Βλέπετε δεν μας φτάνουν τα δελτία ειδήσεων των Ελληνικών καναλιών για να μας κοιμίσουν, δεν μας φτάνει η ΕΡΤ που από την  πολύ προπαγάνδα οι παρουσιαστές θα βγαίνουν με σφυριά και με δρεπάνια στα χέρια έχεις και τα Τουρκικά Σήριαλ να σου λένε πόσο ωραία είναι η Τουρκία. Και για να το ξεκαθαρίσουμε. Ποιανού τα αρέσει η Τουρκία, δημοκρατία έχουμε, να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να πάει εκεί. Φτάνει ποια με την Τουρκολαγνεία. Όποιος φύγει για Τουρκία,  μην ξεχάσει να πάρει μαζί του Μπουτάρη και Καμίνη.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ

Καιρός είναι οι ψευτομουφτήδες να αποφασίσουν αν είναι Έλληνες πολίτες και διέπονται από τους Ελληνικούς Νόμους ή να πάνε στην Τουρκία να παραστήσουν τους μουφτήδες. Φτάνει ποια με το παραμύθι. Καιρός το Ελληνικό Κράτος να εφαρμόσει τους νόμους απέναντι στους πολίτες ίσα. Για φανταστείτε κάποιον Έλληνα πολίτη, στα καλά του καθουμένου και απανταχού στην επικράτεια της Ελλάδος να παρίστανε τον ψευτοπαπά;

Θα τον είχε ξηλώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ;

Μα πόσο αδιάφοροι είναι εκεί στον δήμο Αβδήρων; Η πινακίδα φαρδιά πλατιά σε στάση λεωφορείου κάπου στον Πετεινό  γράφει δήμος Βιστωνίδος. Άντε και να είσαι ντόπιος λες ότι ο δήμος Αβδήρων συνηθισμένος στις π@π@@ς, απλά έκανε άλλη μία, λόγω αδιαφορίας. Για φαντάσου όμως να είναι κανένας ξένος και να ψάχνεις τον δήμο Βιστωνίδος;

ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ

Ξήλωσαν όπως μας είπαν,  πατέρας και γιός την κολώνα με το φωτιστικό του δήμου και παρατρίχα να βρεθούν στο … γραφείο κηδειών που είναι απέναντι. Όταν πίνουμε ας παίρνουμε κανένα ταξάκι να μας πηγαίνει στο σπίτι. Οι ταξιτζήδες κλέφτες θα γίνουν;

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ

Το γράψαμε παραπάνω. Ο ι αγρότες και οι κάτοικοι του Έβρου είναι από τους ποιο φιλότιμους πολίτες αυτής της Χώρας. Δυστυχώς ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκία προκάλεσαν αυτό το ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Ας πρόσεχαν.

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΣ. ΤΣΙΠΡΑ Ή ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

Όχι ότι είναι ο καλλίτερος ο Σταμάτης και παραπάνω φιλόπατρις από τους υπόλοιπους βουλευτές αλλά είπε μία αλήθεια. Ποιον από τους δύο να εμπιστευτείς; Τον Τσίπρα ή τον Ερντογάν; Ο ένας είναι τρείς λαλούν και δύο χορεύουν και τον άλλον η ανωμαλία και η μεγαλομανία τον «βάρεσε» στο κεφάλι. Πολύ σωστά ο Σταμάτης είπε ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν. Αλλά ποιος τον ακούει.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Χρήστος Ράνος και η Βασιλική κάνουν μία πολύ σοβαρή επαγγελματική προσπάθεια ας τους στηρίξουν οι Ξανθιώτες. Είναι δύο νέα παιδιά που προσπαθούν να πετάξουν με δικά τους φτερά και στην θέση τους μπορεί να είναι τα δικά μας παιδιά. Αξίζει ο κόπος όχι μόνο τα στηρίξουμε γιατί είναι δύο νέα Ξανθιωτάκια αλλά γιατί η δουλειά τους είναι τέλεια. Δοκιμάστε να πιείτε ένα τσιπουράκι στο μαγαζί τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα … ξαναπιείτε.