Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Και μόνο ο τίτλος παραδοσιακό καφενείο, συνδυάζει το παλιό με το καινούριο,  το μεγαλύτερο με το νεότερο. Είναι ένας χώρος όπου μπορεί κανείς να συναντήσει να απολαμβάνουν τον καφέ και το τσιπουράκι τους Ξανθιώτες από νεαρές ηλικίες μέχρι και μεγαλύτερες. Είναι ένας χώρος που συνδυάζει την ευχάριστη παραμονή με την απόλαυση της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας. Όπως μας λέει ο υπεύθυνος του παραδοσιακού καφέ «Στο Μπρίκι» Γιάννης Παπαδόπουλος, το παραδοσιακό καφενείο,  ξεκίνησε την λειτουργία το 2014 τον Μάρτιο. Είναι μαγαζί παραδοσιακό που προσεγγίζει και την νεολαία αλλά και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Ναι είναι εκλεκτός ο κόσμος του μαγαζιού, τουλάχιστον έτσι όπως εσείς τον χαρακτηρίσατε, μας λέει ο Γιάννης. Αυτός ο εκλεκτός κόσμος, στηρίζει το μαγαζί και για αυτό και εμείς προσφέρουμε το καλλίτερο. Ποιότητα,  συμπεριφορά και εκδηλώσεις. Αυτά  είναι που κρατούν το μαγαζί μας σε υψηλό επίπεδο.

“Στο Μπρίκι» συναντήσαμε όλες τις ηλικίες.  Ρωτήσαμε τον Γιάννη, πώς καταφέρνει ο χώρος του να κρατά νέους και μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους. Ποιο είναι το μυστικό;.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Προσπαθούμε να είμαστε καλοί στην ποιότητα και το περιβάλλον θέλουμε να είναι φιλικό και ευχάριστο. Κάποιος που θα έρθει στο μαγαζί μας να μην αισθάνεται ξένος. Να καθίσει μια δύο ώρες στον χώρο μας και να περάσει καλά. Να πιεί έναν καφέ ένα τσιπουράκι να το ευχαριστηθεί γιατί θέλουμε να ξαναέρθει αυτός ο άνθρωπος στο μαγαζί μας οπότε και εμείς με την σειρά μας, θα πρέπει να είμαστε απέναντι στον πελάτη μας – επισκέπτη – πολύ προσεχτικοί, πολύ ευχάριστοι, χαμογελαστοί. Αυτός είναι ο στόχος μας  και  εκεί ποντάρουμε.

Τον ρωτήσαμε αν κάποιος θέλει να έρθει στο Παραδοσιακό καφενείο «Το Μπρίκι» να δει τον αγώνα του στην τηλεόραση, να κουβεντιάσει με την παρέα του, να απολαύσει έναν καφέ ή  ένα τσιπουράκι, να κάνει μία κοινωνική εκδήλωση,  που θα τους βρει;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δείχνουμε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του OTE TV και NOVA SPORT και με αυτόν τον τρόπο καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας είτε αφορά ποδοσφαιρικούς αγώνες είτε μπασκετικούς. Το μαγαζί μας βρίσκεται απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης στην οδό Νέστου 7.

Αυτό είναι το παραδοσιακό καφενείο το «Μπρίκι» όπου, η γεύση και η τέχνη του ψησίματος του καφέ, παραδοσιακά, μένει χαραγμένη στο μυαλό του κάθε επισκέπτη.