Δύο νέοι άνθρωποι Ο Χρήστος Ράνος και η Βασιλική, μετά από πολλά χρόνια εργασίας στην γαστρονομία, αποφάσισαν να στήσουν τον δικό τους επαγγελματικό χώρο, προσφέροντας καφέ και τσιπουράκι στους επαγγελματίες της περιοχής αλλά και στις οικογένειες που το επιθυμούν χωρίς να πέσει έξω … ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Το Καφε… νες, που βρίσκεται δεξιά, μετά το Φόρο και απέναντι από τα ανταλλακτικά του Μάγκου και δίπλα στο copy cervice, παλιά ACS, στον δρόμο Ξάνθης Καβάλας, είναι ο χώρος που σέβεται και εκτιμά τον πελάτη.

Όπως λέει η Βασιλική, είναι ένας χώρος που μπορεί και ξέρει να κάνει τον πελάτη – επισκέπτη να απολαύσει απλά και ήρεμα έναν καφέ, ένα σάντουιτς και αν το επιθυμεί ένα τσιπουράκι.

Ένα καφενείο που συνδυάζει τον καφέ με το τσιπουράκι. Ένας χώρος που δημιούργησαν τα δύο νέα παιδιά και που βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά της Ξάνθης, δίπλα στους επαγγελματίες.

Είναι ένας χώρος που στήθηκε για να τους εξυπηρετεί και να φέρνει στα πόδια τους, την ώρα της δουλειάς και της παραγωγής, τον καφέ τους, το κρύο σάντουιτς και γιατί όχι, ακόμη και το μεζεδάκι με ένα τσιπουράκι.

Από σήμερα οι Ξανθιώτες επαγγελματίες που βρίσκονται στον Εθνικό δρόμο Ξάνθης Καβάλας, έχουν στην διάθεση τους τον καφέ τους και το κρύο σάντουιτς, είτε στον δικό τους χώρο που τα μεταφέρει το Καφε .. νες, είτε στον χώρο του μαγαζιού.

Όμως  ο Καφε..νές, έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει στον ζεστό οικογενειακό του χώρο, όποιον θέλει να απολαύσει ήρεμα, γαλήνια και κυρίως χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία, τα νόστιμα καλοψημένα φρέσκα κρέατα ή τα αλμυρά που συνοδεύουν το τσιπουράκι.

Όσο για την οικογένεια που μπορεί και θέλει να ξεφύγει από τα τυπικά εστιατόρια και ψησταριές και επιθυμεί να απολαύσει σε ένα καθαρό περιβάλλον, τις οικογενειακές στιγμές της, συντροφιά με ένα τσιπουράκι και φρεσκότατα καλοψημένα κρέατα και τις σαλάτες,  χωρίς να υποχρεωθεί να ταράξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό αλλά να … χορτάσει, ο Χρήστος και η Βασιλική, είναι εκεί για να τους κάνουν να νοιώσουν όμορφα.

Η ίδια η Βασιλική μας λέει ότι «μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και αφού αποκτήσαμε εκείνη την εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών, αποφασίσαμε να στηρίξουμε πλέον την δική μας επιχείρηση.

Ρωτήσαμε την Βασιλική να μας πει τι βρίσκει στο μαγαζί τους ένας επαγγελματίας που δραστηριοποιείτε στην περιοχή και που δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεση του.

«Καφεδάκι, κρύα σάντουιτς και μετά το μεσημεράκι ένα γρήγορο τσιπουράκι και το βράδυ εννοείτε ότι έχουμε τα τσιπουράκια μας ποιο «περιποιημένα». Ο Καφε … Νες, συνδυάζει και την διάθεση των πελατών μας με το Ποδόσφαιρο στην τηλεόραση όταν το επιθυμεί αφού διαθέτουμε τα κανάλια που το προβάλλουν. Είναι ήσυχα και διατηρούμε το οικογενειακό περιβάλλον. Άρα, μπορεί να έρθει μία οικογένεια το βράδυ να απολαύσει το φαγητό να πιεί το κρασάκι της ή το τσιπουράκι της και να φύγει ευχαριστημένη.

Για να καταλήξει λέγοντας: Αγαπάμε την δουλειά μας, έχουμε την εμπειρία και θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο αυτό που ζητάει σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον.