Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Μαθήματα κωλοτούμπας δίνουν οι πρώην βουλευτές,  Υπουργοί και πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά αν κρίνει κανένας από την προχθεσινή συνέντευξη που παραχώρησαν οι κύριοι Μπίστης και Σιακαντάρης και την “μάζωξη” στο Ελισσώ, σε μία προσπάθεια να ξεπλύνουν τις κωλοτούμπες (;)των στελεχών του το πρώην ΠΑΣΟΚ, μάλλον δεν γίνεται τίποτε αφου δεν το πιστεύουν ούτε ο Μπίστης ούτε ο Σιακαντάρης.

Αναλυτικά ο πίνακας των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ που “μυρίστηκαν” εξουσία με τον ΣΥΡΙΖΑ και με μία μικρή κυβίστηση βρέθηκαν στα σαλόνια του.

Αλήθεια μετά από αυτό, πιστεύει κανείς ότι θα ξαναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ από τα λίγα υγιεί στελέχη που έμειναν;

Μήπως τελικά  για αυτό και η προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς;

Καλό σαν ιδέα αλλά τα στελέχη της αριστεράς θυμίζουν ξεχασμένες φιγούρες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, του παρελθόντος.

Πάντως δεν τιμά τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα καλά της εξουσίας πήγαν κάτω από μία διαφορετική ταμπέλα. Και η απορία είναι γιατί δεν άλλαξαν την ταμπέλα;  Αλήθεια τι πιστεύουν τα στελέχη του πρώην ΠΑΣΟΚ που έγιναν για τις ανάγκες της καλοπέρασης τους, “γιαλαντζί” αριστεροί ότι έχουν πολιτικό μέλλον;

Όχι βέβαια. Οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται στην φάση του ότι αρπάξουν. Γιαυτό και ρημάζουν τον τόπο. Είναι βέβαιο ότι σε αυτόν τον τόπο δεν έχουν πολιτικό μέλλον.