Έκπληξη προκάλεσε σε όσους παρακολούθησαν το χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη η απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην συμπεριλάβει τον Αντονί Μουνιέ στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Όμως, τόσο ο προπονητής των «πράσινων» όσο και ο ίδιος ο παίκτης φάνηκε ότι γνώριζαν κάτι παραπάνω…

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει δείξει πως… κλατάρει στα περισσότερα ματς της σεζόν από το 60’ και μετά. Έτσι, στο «τριφύλλι» αποφάσισαν ότι ο Μουνιέ θα πρέπει να περάσει στο παιχνίδι στα τελευταία 20-30 λεπτά, προκειμένου να είναι φρέσκος σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του ματς. Απόφαση που δικαίωσε τόσο τον Εβρίτη τεχνικό όσο και τον ποδοσφαιριστή του.

Πριν το παιχνίδι, ο Ουζουνίδης είχε συζητήσει με τον Μουνιέ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Γάλλος δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο παίκτης. Έτσι, αποφάσισαν από κοινού πως θα είναι καλύτερο να μπει όταν ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει σημάδια κούρασης. Και παρά το ότι οι «πράσινοι» έμειναν με δέκα παίκτες, η τακτική αυτή απέδωσε.